Skip to main content

Soluții inteligente de securitate pentru o lume mai sigură

De la afaceri locale mici, la corporații multinaționale, toti am fost afectati de pandemia de Coronavirus, iar impactului economic face ca revenirea la "normal" să fie și mai dificilă. Aveți încredere în soluțiile noastre inteligente de securitate pentru a vă menține afacerea în siguranță.

Într-un moment în care suntem nevoiti sa gestionam mai de îndeaproape cheltuielile si costurile forței de muncă, va trebui să luam măsuri de siguranță suplimentare.

Așadar, indiferent dacă aveți nevoie de consultanta cu privire la respectarea normelor de siguranta, cum ar fi mentinerea distanțării sociale sau controlul numărului de persoane permise în locatia dvs., vă putem ajuta. Dacă preferați să va stiti afacerea, angajatii si pe cei dragi in siguranta, in contextul existent, și să discutați despre o soluție de securitate inteligentă rentabilă, vă putem ajuta noi în acest sens.

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările și gândurile în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.

Formular de Contact

An error has occurred while getting captcha image

Click aici pentru mai multe detalii despre Politica de confidentialitate.

 

*In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, conform scopurilor mentionate in Politica de confidentialitate, va rugam sa nu mai completati formularul de mai sus.

Accept termenii și condițiile