Skip to main content

Servicii de Consultanţă în domeniul securitaţii private

Oferim clientilor nostri servicii specializate de consultanta si evaluare in domeniul securitatii. Aveți încredere în experienta noastra globală care combina tehnologia de ultima generatie cu informații de securitate, pentru a acoperi orice risc al afacerii dumneavoastra.

Cum ar fi sa poti actiona asupra potențialelor riscuri înainte ca acestea să se întâmple?

Experiența este totul! Experții noștri în domeniul riscurilor sunt unii dintre cei mai buni din industrie, identificând și protejând toate domeniile care vă pot amenința afacerea și funcționarea acesteia. Fie ca este vorba de riscuri și evenimente, tehnologie și informații, piețe și economii, riscuri operaționale și fizice ... nimic nu este lăsat la voia întâmplării.

Cunostinte globale, expertiza locala

Experții nostri în domeniul riscurilor de securitate sunt unii dintre cei mai buni in industrie. Lucrând cu clienți mari și mici, mărci cunoscute la nivel mondial sau companii locale, putem reduce riscurile înainte ca acestea să devină amenințări, putem acționa în timp real atunci când este necesar, oferindu-vă certitudinea că Securitas este întotdeauna cu un pas înainte.

Analiza riscurilor reprezinta un factor definitoriu in planul unei afaceri. Si cum riscurile sunt imprevizibile, acestea trebuie analizate in permanenta, nu doar la inceputul afacerii.
Serviciul de consultanta are ca scop alegerea solutiilor optime care sa satisfaca cerintele de securitate ale clientului si este prioritar in implementarea serviciilor de securitate.

Specialistii Securitas Romania identifica riscurile, analizeaza datele referitoare la diferite aspecte ce tin de securitatea clientului, iar apoi pot oferi recomandari in urma carora se vor stabili masurile care conduc la controlul si prevenirea riscurilor. 
Serviciile de consultanta in securitate presupun:

  • Evaluarea riscului prin intermediul chestionarului specializat de securitate;
  • Audit de securitate;
  • Dezvoltarea politicilor si procedurilor de securitate;
  • Propunerea solutiilor de securitate;
  • Management de proiect;
  • Dezvoltarea procedurilor pentru situatiile de urgenta, inclusiv pentru prevenirea si stingerea incendiilor;
  • Evaluari de riscuri si documente specifice pentru sanatatea si siguranta muncii;
  • Instruirea personalului in materie de securitate

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările tale în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.
An error has occurred while getting captcha image