Skip to main content

Servicii de Proiectare, Instalare si Intretinere Sisteme

Imbinarea serviciilor de proiectare, instalare si service reprezinta cheia reusitei in realizarea proiectelor specializate ale clientilor nostri.

Fie ca este vorba de monitorizare, sisteme de alarmare sau control acces, de alte lucrari din domeniul antiefractiei sau sigurantei, Securitas are atat mijloacele tehnice, cat si persoanele potrivite pentru a duce la capat cu succes proiecte complexe.

De ce este atât de importantă întreținerea sistemului de securitate?

Produsele, sistemele și dispozitivele electronice pot funcționa cu succes numai dacă piesele și componentele lor rămân în stare bună de funcționare. Fie că este vorba de televizorul dvs. de acasă sau de un set de semafoare pe un drum aglomerat, fără întreținere regulată, pot apărea în timp defecțiuni tehnice care le pot împiedica să își facă treaba. Sistemele de securitate nu diferă și, dacă nu funcționează conform așteptărilor, ați putea fi expus riscurilor care ar putea compromite siguranța oamenilor și a bunurilor dvs.

Pachete de mentenanta care să vi se potrivească

Securitas oferă mai multe pachete de întreținere și monitorizare a alarmelor, care includ verificări și asistență continuă prin care sistemele de securitate trebuie să ruleze la nivel optim. Indiferent dacă ați ales o nouă soluție Securitas sau doriți ca noi să ne asumăm responsabilitatea pentru echipamentele dvs. de securitate existente, vă vom recomanda pachetul de întreținere cel mai potrivit nevoilor dvs. de securitate, pe termen lung.

 

Stiati ca?

Fără a fi nevoie de prezenta fizica in obiectiv, întreținerea la distanță poate fi posibilă. Întreținerea de la distanță este deosebit de convenabilă atunci când este nevoie de asistență în afara programului sau în cazul în care există probleme de sănătate. Recenta pandemie COVID-19 este un exemplu excelent în care incapacitatea de a vă vizita spațiile poate fi depășită folosind puterea tehnologiei la distanță.

  • Identificați potențialele probleme înainte ca acestea să apara
  • Resetați alarmele după activări
  • Programați și reprogramați dispozitive din sistemul dvs.
  • Monitorizați performanța aparaturii

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările tale în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.
An error has occurred while getting captcha image