Skip to main content

Serviciile de securitate oferite de Securitas

Fiecare client si fiecare companie are propriile cerinte in ceea ce priveste securitatea. Asadar, cerintele legate de serviciile noastre de securitate sunt individuale si complexe. Acestea se reflecta in portofoliul nostru de oferta. Paza noastra specializata include servicii personalizate pe nevoile clientilor nostri.

Serviciile oferite de agentii nostri de paza sunt adaptate fiecarui segment de activitate si fiecarui client in parte. In functie de solicitarile dumneavoastra, va putem oferi solutia unui plan de paza bine pus la punct pentru a preveni situatiile neplacute.

Serviciile de paza sunt complexe si reprezinta primul pas in analizarea nevoilor clientului. Pentru a indeplini conditiile maxime de securitate, trebuie sa intelegem afacerea dumneavoastra precum si segmentul de activitate.
Putem dezvolta impreuna solutiile specifice de securitate, care se pot aplica fiecarui caz in parte.

 

Acest videoclip nu este disponibil
Ne pare rău, dar pentru a putea vizualiza acest conținut, trebuie să permiteți modulele cookie de direcționare. Vă rugăm să faceți clic aici pentru a vă modifica

Fundamentul solutiilor de securitate

Nu credem că ar trebui să vă mulțumiți cu altceva, in afara de cel mai bun. De aceea, pe lângă faptul că oferim agenti de securitate licențiați și foate bine pregătiți, oferim totul, de la securitatea din fața casei până la serviciul de screening al mărfurilor.

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările tale în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.
An error has occurred while getting captcha image