Skip to main content

Angajatul Trimestrului

Oameni uimitori, talentați, care împărtășesc valorile și pasiunea noastră, lucrează la Securitas. Din păcate, nu îi putem prezenta pe toți cei aproximativ 2500 de colegi ai noștri, dar vom publica poveștile celor care, prin realizările lor, au fost aleși Angajații Trimestrului/Anului, pentru că aici, la Securitas, OAMENII FAC DIFERENȚA!

La Securitas, toata lumea are o poveste de spus. Ne desfasuram activitatea peste tot in lume, oferind tot ce putem pentru a face clientilor nostri viata mai sigura si, in acelasi timp, ne dezvoltam si ne imbunatatim permanent activitatea. Pentru a afla mai multe despre ce inseamna sa faci parte din echipa Securitas, am dori sa va prezentam cativa dintre Eroii nostri de Fiecare Zi care prin implicarea lor, fac diferenta!

Programul a inceput in anul 2009 si urmareste identificarea si recompensarea meritelor angajatilor nostri.

Responsabilitatea unui agent de securitate nu este deloc una usoara, acesta fiind nevoit sa ia initiativa pentru solutionarea unor probleme ce ar putea cauza prejudicii clientilor. Uneori aceste initiative sunt unele care conduc la rezultate exceptionale, angajatii demonstrand abilitati si calitati deosebite care nu trebuie trecute cu vederea.

Securitas Romania si-a propus sa incurajeze aceste initiative, oferindu-le ca exemple in cadrul programului "Angajatul Trimestrului".

Din cadrul acestui program, a derivat si Angajatul Anului. Programul presupune selectionarea unui angajat dintre cei 4 castigatori ai concursului "Angajatul Trimestrului", care a continuat sa persevereze si sa iasa in evidenta.

Formular de Contact

An error has occurred while getting captcha image

Click aici pentru mai multe detalii despre Politica de confidentialitate.

 

*In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, conform scopurilor mentionate in Politica de confidentialitate, va rugam sa nu mai completati formularul de mai sus.

Accept termenii și condițiile