Skip to main content

Solutiile noastre de Securitate

Soluțiile noastre de securitate includ un grad ridicat de tehnologie de ultima generatie.

Securitas servește o gamă largă de clienți de toate dimensiunile, într-o varietate de industrii și segmente. Soluțiile de securitate sunt bazate pe nevoile specifice ale clienților si sunt construite prin diferite combinații, cum ar fi pază umana, mobilă și de la distanță, securitate electronică, preventia si stingerea incendiilor și gestionarea riscurilor corporative.

Securitas stie sa ofere solutiile potrivite

Oferim valoare adăugată prin investiții în tehnologia instalată in site-ul clientului. Aceasta înseamnă că ne asumăm întreaga responsabilitate pentru investițiile în tehnologie, instalarea la fața locului și întreținerea echipamentelor de securitate. Investind în securitatea clienților noștri, asigurăm calitatea pe toată durata contractului, competitivitate din punct de vedere al prețului și valoare adăugată prin echipamentele de securitate necesare puse la dispozitie.

Soluții flexibile

Pentru a ne asigura că toti clienții noștri primesc soluția de securitate potrivită pentru nevoile lor specifice, Securitas efectuează o analiză inițială amănunțită a situației și cerințelor lor. Experiența și capacitatea noastră de a folosi cele mai bune practici pentru gestionarea securității înseamnă că le putem oferi clienților noștri alternative de securitate adecvate.

Soluțiile noastre de securitate sunt flexibile, permițându-ne să lucrăm cu mai mulți furnizori de tehnologie. Pentru a asigura o calitate ridicată, avem acorduri semnate cu câțiva dintre cei mai importanți furnizori de camere și alte tehnologii de securitate.


Punct unic de contact

Pentru a face totul cât mai ușor posibil clienților noștri, oferim un singur punct de contact pentru întreaga soluție de securitate, prin intermediul Centrului de Operare Securitas. Operatorii care lucrează aici, sunt experți în soluționarea rapidă a diferitelor probleme aparute în conformitate cu solicitările clienților noștri.


Centrul de operare Securitas (soc)

Centrul de operare Securitas (SOC) joacă un rol important  în furnizarea serviciilor de înaltă calitate. De aici, serviciile și soluțiile noastre de securitate sunt gestionate și controlate. La SOC, oamenii și tehnologia sunt combinate prin procese și protocoale stabilite, coordonând securitatea și serviciile clienților. Datele despre toate incidentele care apar și serviciile de securitate furnizate sunt direcționate prin intermediul SOC-ului nostru și gestionate de profesioniști instruiți. Operatorii noștri sunt experți în soluționarea rapidă a problemelor și rezolvarea acestora în conformitate cu solicitările clienților. Combinația dintre un singur punct de contact și densitatea mare a agentilor de securitate asigură atenție și acțiune imediată. Informațiile colectate în SOC sunt folosite pentru a lua măsurile corecte în orice moment, oferind clienților noștri  permanent securitate de înaltă calitate. Analiza îmbunătățită și rapoartele clienților sunt, de asemenea, facilitate de SOC.

Preventia eficientă

Rapoartele zilnice ale agentilor noștri de securitate, ne oferă acces la date valoroase dintr-o gamă largă de servicii prestate. Prin combinarea analizei noastre de date istorice cu informații în timp real din diferite forme de monitorizare electronică, cum ar fi camere de luat vederi, senzori si recunoaștere automată a feței, putem opri proactiv furtul și deteriorarea, iar incendiile și alte incidente periculoase pot fi prevenite înainte ca acestea sa apara.

Solutiile integrate de securitate reprezinta un pachet complet care include forta umana, tehnologie, servicii si investitii in responsabilitatea Securitas. Bazata pe o analiza profunda, solutia de securitate este creata special pentru a intampina nevoile individuale ale clientilor nostri. Securitas ofera o combinatie a personalului de securitate in sprijinul caruia vine o tehnologie avansata in domeniul  securitatii. Alte avantaje ale Solutiei Integrate de Securitate sunt flexibilitatea si extinderea conceptului pe durata contractului. Este posibila cresterea securitatii si nivelului de serviciu pentru client, in timp ce costurile pot fi reduse.

Solutiile oferite in cadrul serviciilor noastre aduc un plus de valoare!

Acest videoclip nu este disponibil
Ne pare rău, dar pentru a putea vizualiza acest conținut, trebuie să permiteți modulele cookie de direcționare. Vă rugăm să faceți clic aici pentru a vă modifica

Solutii de Securitate de la distanta

Soluțiile de securitate la distanță - cum funcționează? Cum poate fi o soluție rentabilă pentru afacerea dvs.?