Skip to main content

Responsabilitatea noastra

Securitas îşi propune să fie o companie responsabilă

Serviciile de securitate ofera beneficii sociale si financiare tangibile – nu doar pentru clientii directi, dar si pentru societate ca un intreg. La Securitas operatiunile sustenabile reprezinta fundamentul dezvoltarii afacerii noastre pe termen lung.

Afacerea trebuie sa fie sustenabila, nu doar din punct de vedere financiar, dar si din punct de vedere social si al mediului. Pentru noi, responsabilitatea sociala (CSR) este o parte integrata a activitatii noastre zilnice.

Operatiuni sustenabile

Securitas opereaza in 57 de tari si are aproape 370,000 de angajati la nivel global. A fi un angajator responsabil si solid este o prioritate, dar trebuie, de asemenea, sa conducem afacerea intr-o maniera etica, luand in considerare impactul asupra mediului si oferind servicii de inalta calitate. Doar atunci toate zonele noastre de operatiuni vor deveni sustenabile.

Codul de Valori si Etica Securitas reprezinta un indrumator in activitatea noastra zilnica si ne ajuta sa avem si sa promovam un inalt standard etic. Au fost stabilite mai multe documente care vin in sprijinul acestuia, inclusiv o politica anti-coruptie si o politica de emisie pentru vehiculele detinute sau inchiriate de Securitas.

Securitas isi propune sa fie o companie responsabila, onesta si transparenta si incurajam un dialog continuu si deschis cu partile interesate – de la clienti la furnizori si la factorii de decizie politici.

Raport de sustenabilitate 

Securitas se straduieste sa imbunatateasca in mod permanent munca sustenabila si comunicarea noastra.

Prezentarea unui raport de sustenabilitate in conformitate cu Initiativa Globala de Raportare ( GRI ) reprezinta o parte a acestui obiectiv.

Protectia Datelor cu Caracter Personal

Incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ("GDPR") va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin GDPR se creaza un cadru legislativ unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene.

Noi, la Securitas, suntem hotărâți să asigurăm confidențialitatea și siguranța datelor cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor. Această notificare privind protectia datelor personale vă oferă informații generale despre modul în care Securitas gestionează informațiile personale. Aceasta Notificare descrie, de asemenea, drepturile dvs. și modul în care puteți să apelati la aceste drepturi referitor la Securitas.

Notificare privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Citeste mai multe aici

Raport Anual şi de Sustenabilitate 2020

Citeste mai multe

Raport Anual şi de Sustenabilitate 2019

Afla mai multe detalii aici

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările și gândurile în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.

Formular de Contact

An error has occurred while getting captcha image