Skip to main content

Serviciile de monitorizare, interventie rapida si asistenta

Echipa Securitas este formata din oameni special pregatiti pentru a raspunde prompt si corect tuturor solicitarilor legate de securitatea dumneavoastra.

Suport Non-stop

Cu un centru de recepție alarmă de ultimă generație și o echipă dinamică care răspunde rapid, SOC este inima soluției dvs. de securitate la distanță. Operatorii noștri sunt foarte bine pregătiți pentru a oferi comunicări exacte si clare, așa că ori de câte ori aveți nevoie să discutati o problema legata de alarme, puteți fi liniștiți că vom fi alături de dumneavoastră până când va fi complet rezolvată.

Întotdeauna pregatiti să actioneze

Cu cât sunteți alertat mai repede de o potențială amenințare, cu atât veți avea șanse mai mari sa reduceti impactul pe care îl are asupra afacerii dvs. Cu serviciul nostru de monitorizare a alarmelor 24/7, nu veți mai pierde niciodată o activare a alarmei. Operatorii calificați din Centrul nostru Securitas (SOC) sunt întotdeauna gata să răspundă, gestionând sute de apeluri și activări de alarmă, în fiecare zi. Dacă alarma dvs. se declanșează, indiferent de ce oră din zi sau din noapte, vom evalua instantaneu situația și vă vom notifica în câteva secunde. Este cel mai rapid mod de a afla despre riscurile de securitate sau de incendiu și va asigurăm ca sunt luate masurile potrivite imediat.

Serviciul de monitorizare reprezinta receptionarea in dispeceratul Securitas a semnalelor transmise de sistemul de alarma si alarmarea echipajelor de interventie rapida.

Centrul nostru de monitorizare este legatura intre dumneavoastra si Securitas, fiind capabil sa monitorizeze si sa interpreteze toate tipurile de sisteme de alarma.
Sistemul de securitate este eficient numai daca echipa din spatele lui este una profesionista. Avem convingerea ca un element important al solutiei de securitate este combinatia de sisteme avansate de detectie si de comunicatie. 

Securitas detine si un sistem de monitorizare GPS ce permite supravegherea permanenta a echipajelor de interventie ce asigura o interventie prompta in cel mai scurt timp.

Putem asigura serviciul de monitorizare GPS si pentru autoturismul dumneavoastra. 

  • Gestionarea sistemelor de alarma;
  • Detectarea patrunderii neautorizate;
  • Detectarea inceputului de incendiu; inundatiei, emanatiei de gaze periculoase;
  • Avertizare antisabotaj si apel de urgenta / panica;
  • Gestionare problemele tehnice: teste de comunicare la 24 ore, stare alimentare sistem /stare acumulator backup;

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările tale în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.
An error has occurred while getting captcha image