Skip to main content

Linia de Integritate Securitas

Securitas Romania trateaza cu seriozitate toate reclamatiile primite si nu tolereaza un comportament necorespunzator si lipsit de profesionalism.

Pentru ca ne intereseaza ca fiecare angajat al Securitas Romania sa se comporte intr-un mod integru si luam masuri in cazul in care unii dintre angajatii nostri nu respecta valorile si codul etic al companiei, punem la dispozitia dumneavoastra Linia de Integritate a Securitas. 

Toti angajatii si partenerii nostri de afaceri, sunt incurajati sa raporteze orice caz de nerespectare a valorilor si a codul etic al Securitas, cu asigurarea ca nu va fi supus niciunei consecinte negative.

SISTEM DE RAPORTARE PENTRU ANGAJATI

Suntem mandri de angajatii nostri si dorim ca acestia sa stie ca e important ca vocile lor sa se faca auzite in companie. Mizam pe angajatii nostri pentru a ne ajuta, spunandu-ne, ori de cate ori o situatie nu este in concordanta cu valorile si etica de baza a reputatiei noastre. Atunci cand un angajat raporteaza o neconformitate, acesta trebuie sa furnizeze informatiile necesare in vederea remedierii situatiei aparute. De aceea, la nivel de Grup, s-a stabilit un sistem de raportare pentru angajati.

CANAL DE COMUNICARE

Pe langa reclamatiile si sesizarile care se trateaza local, Linia de Integritate a Securitas ofera posibilitatea tuturor angajatilor si nu numai, sa sesizeze orice comportament neadecvat sau orice incalcarea a Codului Etic.

Securitas Integrity Line functioneaza 24 de ore din 24 de ore, iar reclamatiile sau sesizarile sunt transmise la Securitas Grup, urmand a fi luate toate masurile necesare investigarii si solutionarii problemelor aparute.

Oferim acest canal suplimentar de comunicare, pentru a le pune la dispozitie angajatilor nostri un alt mod de a-si exprima ingrijorarile aparute in urma unor situatii neconforme.

CAZURI DE NECONFORMITATE

Toate cazurile raportate privind nerespectarea valorilor si a eticii Securitas, indiferent de canalul de comunicare prin care au fost raportate, sunt investigate. Securitas are o politica de grup, prin care se stabilesc timpii de raspuns si prin care informeaza despre regulile de protectia a datelor.

 

Valorile si Codul Etic Securitas

Cele trei valori fundamentale ale Securitas sunt: Integritate, Vigilenta si Ajutor. Ele calauzesc angajatii nostri in fundamentarea increderii fata de clienti, colegi si comunitate.

Citeste mai multe aici

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările și gândurile în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.

Formular de Contact

An error has occurred while getting captcha image