Skip to main content

Cum raportați conduita necorespunzătoare și neconformitatea

In cadrul Securitas fiecare voce este importanta. Ne bazăm pe colegii noștri și pe părțile externe interesate pentru a se exprima ori de câte ori o situație amenință valorile noastre fundamentale și reputația noastră. De aceea, am înființat Linia de integritate Securitas, unde pot fi raportate cazurile de neconformitate.

La Securitas, oamenii noștri fac diferența în fiecare zi. Suntem mândri de modul în care aceștia demonstrează valorile de bază ale companiei, respectiv vigilența, integritatea și ajutorul, protejând în același timp oamenii și bunurile din întreaga lume. Aceste valori definesc cine suntem și ne îndrumă deciziile și acțiunile.

Raportarea preocupărilor ne oferă informațiile de care avem nevoie pentru a remedia situația și pentru a preveni repetarea unor situații similare. De asemenea, credem că toată lumea ar trebui să se simtă în siguranță atunci cand raportează. Linia de integritate Securitas este un sistem de raportare confidențial pentru angajații noștri și pentru alte persoane.

Linia de Integritate Securitas

Acesta este un instrument care contribuie la o cultură corporativă sănătoasă, în care oamenii pot vedea că vocea lor este ascultată și că acțiunile sunt luate în consecință. Dacă sunteți angajat, partener, investitor sau alt tip de acționar legat de Securitas și doriți să raportați un caz de neconformitate legat de compania noastră, puteți depune o plângere prin intermediul Liniei de Integritate Securitas. Platforma este disponibilă și monitorizată 24/7.

Linia de Integritate Securitas nu este menită să înlocuiască responsabilitatea conducerii. Vă încurajăm să raportați preocupările dumneavoastră către reprezentantul local de resurse umane, reprezentantul juridic sau conducerea, ori de câte ori este posibil.

Toate cazurile raportate de nerespectare a valorilor și eticii Securitas, indiferent de canalul de raportare, sunt investigate și documentate în conformitate cu Politica Securitas de denunțare a neregulilor și cu reglementările locale.

Valorile si Codul Etic Securitas

Cele trei valori fundamentale ale Securitas sunt: Integritate, Vigilenta si Ajutor. Ele calauzesc angajatii nostri in fundamentarea increderii fata de clienti, colegi si comunitate.

Citeste mai multe aici

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările și gândurile în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.

Formular de Contact

An error has occurred while getting captcha image

Click aici pentru mai multe detalii despre Politica de confidentialitate.

 

*In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, conform scopurilor mentionate in Politica de confidentialitate, va rugam sa nu mai completati formularul de mai sus.

Accept termenii și condițiile