Skip to main content

Ţelul nostru

Securitas se transforma din interior intr-o companie ghidata de tel. In 2019, am intrebat sute de colegi din cadrul Securitas de ce merg la serviciu si ce anume uneste atat de multi oameni in tari si continente. Raspunsurile la aceste intrebari se reflecta in noul nostru tel: Noi ajutam sa facem lumea ta un loc mai sigur.

Ţelul nostru ne uneste

Securitas a fost fondata in anul 1934, iar de atunci s-au schimbat multe. Totusi, convingerile noastre de baza raman neschimbate. Ca si in trecut, tot ceea ce facem astazi este bazat pe pe valorile noastre puternice – Integritate, Vigilenta si Ajutor – valori care ne-au ajutat sa asiguram succesul global al afacerii timp de decenii.
“Telul nostru raspunde la intrebare “De ce”. De ce exista Securitas? De ce ne trezim dimineata si, cu mandrie, ne punem uniforma? Telul nostru influenteaza modul in care ne modelam strategia si ne comportam. Telul nostru ne uneste. Telul nostru se rezuma la cine suntem si ce vrem sa obtinem” spune Dl. Magnus Ahlqvist, Presedinte si CEO Securitas AB.
Siguranta este o premisa de baza pentru noi toti pentru a ne bucura de viata cu prietenii si familia si pentru a face treaba buna atunci cand suntem la locul de munca. Amenintarile la adresa sigurantei noastre sunt tot mai mari si devin din ce in ce mai complexe. Prin urmare, angajamentul nostru la Securitas de a ajuta clientii prin a face lumea lor un loc mai sigur este mai important decat oricand.

Standarde etice solide

Inca de la inceput, fondatorul nostru Erik Philip-Sörensen a setat cele mai inalte standarde profesionale. El a cautat in mod constant noi tehnologii si a acordat o atentie fara compromisuri la etica muncii. Standardele noastre etice au fost articulate in valorile noastre. Acestea inca mai traiesc ca principii de baza pentru tot ceea ce facem, simbolizate prin punctele rosii din logo-ul nostru.

Lider global

Am evoluat intr-una dintre cele mai avansate companii de securitate din lume. Astazi, protejam cu mandrie siguranta si bunastarea peste tot in lume.

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările și gândurile în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.

Formular de Contact

An error has occurred while getting captcha image

Click aici pentru mai multe detalii despre Politica de confidentialitate.

 

*In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, conform scopurilor mentionate in Politica de confidentialitate, va rugam sa nu mai completati formularul de mai sus.

Accept termenii și condițiile