Skip to main content

Strategia noastra

Ambitia noastra este sa fim un Partener de Servicii Inteligente de Protectie.

Responsabilitatea noastra

La Securitas, conducem transformare industriei de securitate prin punerea clientilor nostri in centrul afacerii noastre. Solutionam nevoile de securitate ale clientilor nostri prin alocarea de persoane calificate si angajate, prin expertiza aprofundata si inovatie in cadrul fiecaruia dintre serviciile noastre de protectie, prin capacitatea de a combina servicii in solutii si prin utilizarea datelor pentru a adauga informatii suplimentare. Noi numim acest lucru ca fiind axat pe client, orientat catre oameni si bazat pe informatie.

Parteneriate pe termen lung cu clientii nostri

Clientii nostri sunt diversi, activi in toate tipurile de industrii si de diferite marimi. Cei mai multi dintre ei au un parteneriat cu Securitas de o perioada lunga de timp. Analizele noastre de risc bazate pe informatii sustin evolutia acestor parteneriate in timp. Multe dintre nevoile clientilor nostri se modifica in aceasta lume a schimbarii, insa nevoia de a ramane in siguranta, tinand cont si de valorile financiare, ramane constanta.

Expertiza globală, prezenţă locală şi soluţii adaptate nevoilor

La Securitas, vom putea continua sa furnizam servicii potrivite nevoilor clientilor nostri. Vom realiza acest lucru prin prezenta noastra globala puternica, capacitatea noastra unica de a raspunde la nivel local si solutiile noastre adaptate, pe care le construim prin diferite combinatii ale celor sase servicii de protectie:

Utilizam, de asemenea, date pentru a evalua riscurile si pentru a inova in cadrul tuturor serviciilor noastre de protectie, precum si pentru raportarea si comunicarea in timp util cu clientii nostri.

Impreuna, aceste elemente ne fac un Partener de Servicii Inteligente de Protectie lider de piata.

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările și gândurile în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.

Formular de Contact

An error has occurred while getting captcha image

Click aici pentru mai multe detalii despre Politica de confidentialitate.

 

*In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, conform scopurilor mentionate in Politica de confidentialitate, va rugam sa nu mai completati formularul de mai sus.

Accept termenii și condițiile