Solutii de Securitate pentru Segmentul Financiar si Bancar

Securitatea in acest domeniu trebuie sa fie orientata catre client si realizata cu discretie. Protejam atat valorile, cat si procedurile confidentiale si angajatii.

Image pour PME Securitas Belgium

Servicii de securitate pentru financiar

Securitatea reprezinta prioritatea oricarei institutii financiare. Datorita serviciilor de securitate integrate si adaptate clientului, siguranta este principalul nostru obiectiv. Noi Ajutam sa Facem Lumea Ta un Loc mai Sigur!

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Trei pași pentru o afacere sigură

Se pot întâmpla multe într-un an pentru o afacere mică, dar cu gama largă de soluții si servicii de protecție oferite de Securitas, putem sa ajutam la evolutia afacerii dvs. printr-un, parteneriat împreună, pentru a va putea oferi sprijin in domeniul securitatii. Preventia este întotdeauna mai bună decât vindecarea, de aceea Securitas va oferă tot ceea ce este necesar pentru a putea sta linistit ca atat dvs., cat si afacerea dvs. sunt in siguranta.

 • Pasul 1 - Intelegem intai afacea dumneavoastra, apoi o protejam

  Vom lucra impreuna pentru a identifica riscurile afacerii dvs. Echipa noastră vă va vizita la sediul, pentru a stabili domeniile de interes și pentru a finaliza un studiu de risc necesar in vederea gasirii solutiei optime.

 • Pasul 2 - Identificarea celei mai bune solutii pentru dumneavoastra

  Folosind datele obtinute din sudiul de risc, vom evalua cerințele dvs. pentru a ne asigura că solutia gasita este potrivita nevoilor afacerii dvs.

 • Pasul 3 - Un singur furnizor care acopera toate nevoile dumneavoastra de securitate

  Dupa ce alegeți solutia potrivita, responsabilii Securitas vor asigura tranziția către serviciile noastre, vor prelua monitorizarea 24/7 a alarmei și se vor asigura că sistemul este complet verificat și testat, si apoi intretinut pe tot parcursul anului.

 • Raspuns rapid si eficient

  Colgii nostri din SOC, va vor monitoriza afacerea constant si vor fi intotdeauna gata sa va raspunda in vederea solutionarii rapide a oricarei situatii aparute.