Skip to main content

Solutii de Securitate pentru Segmentul Financiar si Bancar

Securitatea in acest domeniu trebuie sa fie orientata catre client si realizata cu discretie. Protejam atat valorile, cat si procedurile confidentiale si angajatii.

Servicii de securitate pentru financiar

Securitatea reprezinta prioritatea oricarei institutii financiare. Datorita serviciilor de securitate integrate si adaptate clientului, siguranta este principalul nostru obiectiv. Noi Ajutam sa Facem Lumea Ta un Loc mai Sigur!

Trei pași pentru o afacere sigură

  • Pasul 1 - Intelegem intai afacea dumneavoastra, apoi o protejam

    Vom lucra impreuna pentru a identifica riscurile afacerii dvs. Echipa noastră vă va vizita la sediul, pentru a stabili domeniile de interes și pentru a finaliza un studiu de risc necesar in vederea gasirii solutiei optime.

  • Pasul 2 - Identificarea celei mai bune solutii pentru dumneavoastra

    Folosind datele obtinute din sudiul de risc, vom evalua cerințele dvs. pentru a ne asigura că solutia gasita este potrivita nevoilor afacerii dvs.

  • Pasul 3 - Un singur furnizor care acopera toate nevoile dumneavoastra de securitate

    Dupa ce alegeți solutia potrivita, responsabilii Securitas vor asigura tranziția către serviciile noastre, vor prelua monitorizarea 24/7 a alarmei și se vor asigura că sistemul este complet verificat și testat, si apoi intretinut pe tot parcursul anului.