Skip to main content

Solutii de Securitate pentru Segmentul Retail

Segmentul Retail este unul dintre domeniile de activitate cu o prezenta infractionala permanenta. Fenomenul infractional aduce pagube insemnate retelelor de retail, fapt ce afecteaza profitabilitatea business-urilor respective. Securitas vine intotdeauna in intampinarea clientilor sai si adapteaza solutiile de securitate conform nevoilor acestora.

Solutii pentru Retail

Se gasesc solutii optime care sa permita diminuarea semnificativa a pierderilor suferite de retaileri. Serviciile noastre specializate asigura un mediu propice cumparatorilor. Securitas ofera un pachet complet de servicii de securitate. In segmentul de retail, pe langa serviciile de paza umana si solutiile de securitate inovative, efectuam si servicii de monitorizare, interventie si patrulare.

Ce poti face pentru siguranta afacerii tale?

În calitate de proprietar al unei afaceri, sunteti responsabil si căutați să vă protejați oamenii și stocurile, dar în ce măsură și cum puteti face asta? Personalul suplimentar din magazin poate ajuta la descurajarea potențialilor hoți, dar puteți justifica costul? Un membru suplimentar al personalului care să acopere pauzele ar fi binevenit, dar, din nou, acest lucru se dovedește costisitor și poate fi si dificil de recrutat. Agentii noștri de securitate vor fi acolo pentru nevoile dvs., pentru a vă proteja afacerea și angajații. Acestia ofera servicii calificate și un răspund rapid oricarei alarme activată. În acest fel, personalul dvs. poate lucra linistit, iar agentii nostri vor acționa ca un factor de descurajare pentru hoti si vor putea evita potentialele infracțiunile.

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările tale în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.
An error has occurred while getting captcha image