Skip to main content

Vino alaturi de o echipa de profesionisti in securitate

Oricand si oriunde in lume, eroii nostri de fiecare zi ii fac pe oameni sa se simta in siguranta. La Securitas, suntem constienti de acest angajament, oferindu-le angajatilor nostri oportunitati de formare, dezvoltare si promovare, precum si stabilitatea si increderea de a lucra pentru o companie de renume mondial.

Curs Formare Profesionala

Lucrand impreuna, vom combina expertiza noastra in domeniul securitatii cu pasiunea pentru munca, pentru ca astfel sa iesim cu adevarat in evidenta in societate.

La Securitas nu esti niciodata singur. Oriunde ai fi, indiferent ce faci, poti fi in siguranta stiind ca ai in spate resursele intregii noastre echipe.

Aceasta ii include pe managerii in care poti avea incredere si pe care te poti baza, colegii, pentru schimb de idei si inspiratie si clientii, care respecta munca pe care o faci in fiecare zi. Credem ca intr-un astfel de mediu oamenii pot fi cei mai buni si pot scoate ce-i mai bun din ceilalti. 

"Securitas se bazeaza pe un colectiv de oameni tineri, cu diverse instruiri si specializari, care sunt intr-un program continuu de pregatire si perfectionare in domeniul securitatii prin politica si programele de training ale companiei.Toate acestea sunt in beneficiul clientilor nostri " Manager Risc si Calitate, Securitas Romania

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările și gândurile în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.

Formular de Contact

An error has occurred while getting captcha image

Click aici pentru mai multe detalii despre Politica de confidentialitate.

 

*In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, conform scopurilor mentionate in Politica de confidentialitate, va rugam sa nu mai completati formularul de mai sus.

Accept termenii și condițiile