Skip to main content

Sustenabilitate

Securitas este una dintre puținele companii de securitate la nivel global care poate aborda provocările de securitate ale lumii de astăzi într-un mod sustenabil. Sustenabilitatea este integrată în activitatea noastră zilnică, iar noi conducem prin exemplu și ne propunem să acționăm întotdeauna în mod responsabil.

Ne mândrim cu faptul că facem oamenii să se simtă în siguranță

Prin intermediul angajaților noștri, Securitas joacă un rol important în societate și ne mândrim cu faptul că reușim să facem ca oamenii să se simtă în siguranță în fiecare zi, furnizând servicii de siguranță și securitate de cea mai înaltă calitate. Acest lucru se reflectă în țelul nostru, "Noi ajutăm să facem lumea ta un loc mai sigur".

Suntem, de asemenea, ghidați de etica companiei noastre și de valori fundamentale puternice, ce fac parte din cultura Securitas încă de la început, din anul 1934 și au avut un rol esențial în călătoria noastră de succes. Valorile noastre fundamentale sunt integritatea, vigilența și ajutorul. Aceste trei valori sunt în centrul culturii noastre, definesc cine suntem și ne ghidează acțiunile.

Un angajator responsabil și stabil

Suntem prezenți pe 45 de piețe și avem 358.000 de angajați la nivel global. A fi un angajator responsabil și stabil este o prioritate, dar trebuie, de asemenea, să ne desfășurăm activitatea într-un mod etic, să luăm în considerare impactul nostru asupra mediului și să oferim servicii de înaltă calitate. Doar așa, toate domeniile activității noastre vor deveni durabile.