Skip to main content

Serviciile de Interventie ale Securitas Romania

Printr-o prezenta la nivel national, echipajele de interventie Securitas va asigura linistea si siguranta de care aveti nevoie. Securitas a creat servicii personalizate atat pentru protectia dumneavoastra, a familiei dar si a afacerii dumneavoastra.

Echipajul de interventie este o legatura vitala in lantul de securitate. Pentru a verifica un semnal de alarma trimis de catre sistemul dumneavoastra in dispeceratul Securitas, intra in scena agentii de interventie Securitas care, prin pregatirea si
profesionalismul lor au capacitatea de a asigura masuri necesare la fata locului in functie de situatia constatata. De cele mai multe ori, prezenta agentului de interventie descurajeaza si pune pe fuga persoanele rau-intentionate.

Asiguram interventie cu cele 35 de echipaje proprii, dar si cu ajutorul partenerilor nostri din peste 50 de localitati. Securitas are peste 150 de puncte de stationare de unde cele peste 150 de echipaje de interventie asigura serviciul de interventie in aproape orice colt al tarii in cel mai scurt timp, 24/24 ore 7/7 zile.

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările tale în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.
An error has occurred while getting captcha image