Skip to main content

Valorile Securitas

Cele trei valori fundamentale ale Securitas sunt: Integritate, Vigilenta si Ajutor. Ele calauzesc angajatii nostri in fundamentarea increderii fata de clienti, colegi si comunitate.

Integritate

Un angajat Securitas este onest, pentru acest motiv prezinta incredere si poate lucra fara a fi supervizat in obiectivele si cu valorile clientului. Securitas nu face niciodata compromisuri in ceea ce priveste exigentele sale legate de integritate. Integritatea include ascultarea opiniilor, raportarea neregulilor, fara a se omite nicio informatie.

Vigilenta

Vigilenta necesita observare, informare si evaluare. Un angajat Securitas este intotdeauna devotat si observa, de regula, situatii pe care altii nu le remarca. Vigilenta personalului este necesara pentru a constientiza un potential risc sau incident care poate avea loc in obiectivele clientilor nostri.

Ajutor

Cand este nevoie, un angajat Securitas va oferi asistenta, chiar daca situatia respectiva nu il implica in mod direct sau nu intra in atributiile sale. Ca parte a efortului de a mentine un aspect de normalitate, un angajat Securitas se va implica intotdeauna in acordarea de asistenta in cazul aparitiei unui incident pentru a carei solutionare este nevoie de interventie.

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările și gândurile în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.

Formular de Contact

An error has occurred while getting captcha image

Click aici pentru mai multe detalii despre Politica de confidentialitate.

 

*In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, conform scopurilor mentionate in Politica de confidentialitate, va rugam sa nu mai completati formularul de mai sus.

Accept termenii și condițiile