Skip to main content

Mentineti oamenii în siguranță

Pastrati distanțarea socială și gestionați fluxul de vizitatori sau angajați cu soluția noastră de monitorizare video la distanță. Acest sistem de supraveghere complet vine cu analize video inteligente și mesaje de siguranță audio.

Monitorizare video la distanta

Cu monitorizarea 24/7 de catre SOC, veți avea liniștea necesara știind că operatorii nostri calificați urmăresc cu atenție ca totul sa se desfasoare conform asteptarilor dumneavoastra. Puteți primi chiar alerte în timp real atunci când spațiile de lucru sunt aglomerate, liniile de distantare sunt traversate sau zonele alocate ating capacitatea maxima. In plus, cu adăugarea de difuzoare, putem transmite avertismente de siguranță sau memento-uri la ore stabilite conform cererii dumneavoastra.

Monitorizare 24/7 si mesaje audio privind siguranta.

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările și gândurile în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.

Formular de Contact

An error has occurred while getting captcha image

Click aici pentru mai multe detalii despre Politica de confidentialitate.

 

*In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, conform scopurilor mentionate in Politica de confidentialitate, va rugam sa nu mai completati formularul de mai sus.

Accept termenii și condițiile