Solutii de Securitate pentru Birouri

Acest segment de activitate este vast si se adreseaza clientilor persoane fizice sau juridice ce detin birouri in domeniul administratiei, al transporturilor, financiar, educatie, sanatate sau servicii sociale.

Solutii pentru Receptie

Serviciile pentru clientii din aceasta categorie includ paza umana, servicii specializate de receptie, insotire vizitatori, accesul in locatie si patrulare. De asemenea, va punem la dispozitie solutii de securitate prin intermediul carora sporim siguranta si asiguram eficienta in cadrul spatiilor destinate receptiei sau birourilor dumneavoastra. Odata capatata anxietatea cu privire la infecție, distanțarea socială și utilizarea frecventa a controalelor de acces, cerințele pentru recepționerii corporativi au crescut. Și toate acestea se întâmplă în contextul lipsei angajarilor și a necesității economisirii de către companii. Dacă organizația dvs. caută modalități de a lucra mai inteligent și mai sigur, contactați-ne pentru a vă vom oferi cea mai bună soluție potrivita afacerii dvs.

Contacteaza-ne pentru a gasi impreuna solutia potrivita afacerii tale

Abordarea noastră inovatoare, recepție și securitate pentru afacerea dvs.

Serviciile noastre combină expertiza de securitate cu furnizarea serviciilor de exceptie pentru clienți. Personalizare completă a solutiei, adaptată pentru a atinge asteptarile dvs. legate de nevoile specifice ale afacerii dvs. Beneficii:

 • Zero stres

  Echipa noastră este recrutată si instruită de catre noi. Pregatirea profesională riguroasă asigura că angajatii nostri vor veni cu cele mai bune abilități, in intampinarea nevoilor dvs., astfel ca puteti lasa toate grijile la o parte, in ceea ce priveste receptia.

 • Serviciu de exceptie pentru clienti

  Atunci când contează primele impresii, noi va livrăm un membru foarte pregătit și prezentabil pentru a face parte din echipa dvs.

 • Reprezentantul afacerii dvs.

  O ofertă unică pe piață, recepționistii nostri vor reprezenta afacerea dvs. și va vor fi excelenti ambasadori de marcă.

 • Expertiza securitatii

  Securitas este lider mondial în securitatea privata. Candidații noștri vor învăța de la cei mai buni și isi vor insusi toate valorile brandului nostru de încredere.

Entreprises et autorites Securitas Belgium

Cu ce te putem ajuta?

An error has occurred while getting captcha image