Skip to main content

Strategia de sustenabilitate

Pentru noi, sustenabilitatea este o abordare de afaceri care oferă beneficii sociale, de mediu și economice părților interesate și adaugă valoare companiei noastre. Ne bucurăm de o reputație solidă, iar faptul de a ne ridica la nivelul așteptărilor clienților noștri și ale altor părți interesate reprezintă o parte esențială a strategiei noastre.

Domeniile noastre de interes privind sustenabilitatea

Ne concentrăm pe șase domenii de sustenabilitate, pe baza modului în care strategia de sustenabilitate poate sprijini strategia noastră de afaceri globală și pe ceea ce este cel mai important pentru părțile interesate.

 • Diversitate

  Dispunem de o forță de muncă diversă, cu o gamă largă de competențe și experiență, și ar trebui să profităm de acest mare potențial în cel mai bun mod posibil.

 • Sănătate și siguranță

  Sănătatea și siguranța - atât fizică, cât și psihică - a angajaților noștri reprezintă o prioritate. Reducerea la minimum a rănilor și a incidentelor este esențială în activitatea noastră în domeniul sănătății și securității.

 • Învățare și dezvoltare

  Angajații mai bine pregătiți, care simt că se pot dezvolta în cadrul Securitas, au mai multe șanse de a rămâne mai mult timp, ceea ce ne permite, de asemenea, să oferim servicii de calitate superioară.

 • Conduita etică

  Suntem o companie responsabilă, cu un nivel ridicat de integritate și nu facem niciodată compromisuri în ceea ce privește valorile și etica în afaceri.

 • Mediul înconjurător

  Chiar dacă impactul nostru asupra mediului este relativ mic, trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a limita încălzirea globală la 1,5 grade. Din iunie 2022, Securitas AB s-a angajat să respecte Inițiativa privind obiectivele bazate pe știință.

 • Implicarea în comunitate

  Participăm activ în societățile în care ne desfășurăm activitatea, iar implicarea noastră în comunitate ar trebui să aibă o legătură clară cu ceea ce facem.