Skip to main content

Politica de Confidentialitate

Această politică explică modul în care gestionăm informațiile personale și alte date pe care le obținem de la dvs. oricând interacționați cu Securitas, cum ar fi când navigați pe site-ul nostru web sau când utilizați serviciul nostru pentru a încărca sau descărca conținut.

Despre Notificarea de Confidentialitate

Noi, la Securitas Group, vă respectăm integritatea.

Această Politică de Confidențialitate („Politica de confidențialitate”) se aplică procesării datelor dvs. personale pe care ni le trimiteți prin intermediul acestui site web pentru a primi informații și materiale de la noi. Scopul acestei politici de confidențialitate este de a oferi utilizatorilor acestui site web (denumiți împreună „utilizatori” sau „dvs.”) informații despre modul în care Securitas Romania procesează datele personale pe care ni le furnizati atunci când utilizați formularele noastre de contact de pe acest site web.

Vă rugăm să rețineți că acest site web poate conține linkuri către alte site-uri web care nu apartin Securitas Romania sau Securitas Group.  Securitas Romania si  Securitas Group nu sunt responsabile pentru politicile sau practicile de confidențialitate ale acestor website-uri.

Responsabilitatea pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Securitas Services Romania SRL („Securitas”, „noi” ) este Operatorul de date cu caracter personal. Aceasta înseamnă că Securitas este responsabila pentru a se asigura că prelucrarea este conformă cu legile aplicabile în ceea ce privește datele cu caracter personal.

Categorii de date cu caracter personal

Următoarele informații vor fi procesate la solicitarea noastra de informatii

Informații de contact:

e-mail, nume,prenume, telefon, companie, adresa, oras, țară și mesajul dvs. trimis catre noi

 Informatii de Navigare: numar IP


Scopul și baza legală a prelucrării

 Securitas prelucrează datele personale pe care le furnizați sau care sunt rezultatul utilizării paginii web, așa cum este descris mai jos:

 

Scopul Prelucrarii

Baza legala pentru prelucrare

Perioada de Retinere

Pentru a vă putea furniza informațiile cerute, pentru a primi informații sau materiale de la noi, cum ar fi broșuri sau rapoarte

Consimtamant

Păstrăm informațiile dvs. personale numai atât timp cât este necesar pentru a completa solicitarea dvs. sau atât timp cât este prevazut de lege

 


Cu cine împărtășim datele dvs. personale?

Furnizori de servicii și subcontractori:  Datele dvs. personale vor fi prelucrate de furnizorii noștri de servicii și/sau subcontractori (incluzand, dar fără a se limita la furnizorii de servicii de stocare a datelor, agențiile de dezvoltare a producției, cercetarea clienților și companiile de management operational, asistență tehnică și mentenanta serviciului) in baza instrucțiunilor Securitas. Toți furnizorii de servicii și subcontractori acționează ca Imputerniciti ai Operatorului de date cu caracter personal (Securitas)   și sunt supuși acordurilor de prelucrare a datelor incheiate, numai în scopurile stabilite mai sus. În plus, Imputernicitul Operatorului de date cu caracter personal (furnizorul de servicii sau subcontractorul) și cei care acționează sub instrucțiunile Imputernicitului nu vor accesa mai multe date cu caracter personal decât este necesar pentru prestarea serviciului ce este acoperit de acordul incheiat cu Securitas.

 Grupul Securitas:  Datele dvs. cu caracter personal pot fi prelucrate de companii din cadrul Grupului Securitas care furnizează servicii catre Securitas Romania în legătură cu solicitarea dvs., cum ar fi dezvoltarea produsului, suportul și administrarea. În acest caz, companiile Grupului Securitas acționează ca Imputernicit al Operatorului de date personale (Securitas) sau  ca Operator asociat cu Securitas Romania. Imputernicutul Operatorului de date cu caracter personal sau Operatorul asociat poate prelucra datele cu caracter personal numai în conformitate cu scopurile sau instrucțiunile furnizate de Securitas pentru prelucrare. Mai mult, Imputernictul Operatorului de date cu caracter personal (companii Securitas Group) și cei care acționează sub instrucțiunile Imputernicitului nu vor accesa mai multe date cu caracter personal decât este necesar pentru prestarea serviciului acoperit de acordul incheiat cu Securitas.

Agenții guvernamentale:   Securitas poate impartasi datele dvs. personale cu autoritati de stat (cum ar fi poliția, autoritatea fiscală sau alte autorități) dacă suntem obligați prin lege să facem acest lucru, sau dacă ați acceptat să facem acest lucru. Putem, de asemenea, să împărtășim datele dvs. personale cu autoritat de stat atunci când stim cu bună credință că este necesar să ne protejăm drepturile, să vă protejăm securitatea sau sa protejam siguranța altora, să investigăm infracțiunile sau să răspundem la o cerere a unei autoritati. Autoritatile statului care primesc datele dvs. personale vor fi Operatorul de date pentru o astfel de prelucrare, ceea ce înseamnă că Securitas nu guvernează modul în care datele dvs. personale sunt prelucrate, dacă sunt dezvaluite catre o autoritate. Astfel, dacă datele dvs. personale sunt impartasite cu autoritățile această Notificare de confidențialitate nu va acoperi prelucrarea respectivă.

Alte terțe părți:  Securitas nu va vinde, comercializa sau transmite în alte moduri datele dvs. personale către terțe părți din afara Grupului Securitas, cu excepția cazului în care ați dat un consimțământ separat in acest sens.

Unde prelucrăm datele dvs. cu caracter personal

Companiile Grupului Securitas:  Putem impartasi datele dvs. cu caracter personal filialelor noastre sau companiilor afiliate Grupului Securitas  în scopul căruia acestea vă vor procesa datele cu caracter personal pentru a răspunde cererii dumneavoastră. În consecință, vom transfera datele dvs. personale numai filialei sau companiei afiliate care trebuie să primească datele dvs. personale pentru a vă furniza informațiile pe care le-ați solicitat. Prin trimiterea formularului de solicitare, sunteți de acord cu transferul datelor dvs. personale către filialele noastre sau companiile afiliate care pot fi stabilite într-o țară din afara UE / SEE (adică așa-numita țară terță), inclusiv in țările în care Comisia UE considera că nu exista un nivel adecvat de protecție pentru datele cu caracter personal. Vă rugăm să rețineți că țările care se află în afara UE / SEE pot să nu ofere același nivel de protecție a datelor ca UE / SEE și, prin urmare, este posibil să nu aveți aceleași drepturi ca legile care ne sunt aplicate noua.

Putem transfera datele dvs. cu caracter personal către filialele noastre sau companiile afiliate stabilite în oricare dintre țările (inclusiv așa-numitele țări terțe) listate pe o pagină web pe care o puteți accesa făcând click pe pictograma globului din colțul din dreapta sus al acestui site web.

Furnizori terți de servicii:  Datele personale pe care le colectăm de la dvs. pot fi transferate și prelucrate de un furnizor tert de servicii stabilit într-o țară din afara UE / SEE (adică așa-numita țară terță), inclusiv țările în care Comisia UE  consideră că nu exista un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal. În acest caz, vom lua toate măsurile necesare prevazute de lege pentru ca acest transfer de date cu caracter personal să fie conform cu legislația in vigoare. Vom transfera datele dvs. personale numai într-o țară din afara UE / SEE în care; (i) Comisia UE a decis că țara terță asigură un nivel adecvat de protecție sau (ii) în cazul în care transferul este protejat prin utilizarea unor clauze model ale UE (în conformitate cu articolul 46.2 din Regulamentul general privind protecția datelor (2016/679) ) („GDPR”)).


Putem transfera datele dvs. personale către furnizori terti de servicii stabiliți în următoarele țări din afara UE / SEE: India. Puteți găsi informații suplimentare despre regulile privind transferurile de date în afara UE / SEE, inclusiv mecanismele pe care ne bazăm, pe site-ul web al Comisiei Europene pe care îl puteți vizita făcând click aici.  

Cum va protejam datele

Securitas ia măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a vă proteja datele cu caracter personal si  lucrează în permanență pentru a vă proteja datele personale de la distrugerea accidentală sau ilegală, pierderea sau modificarea, divulgarea neautorizată sau accesul neautorizat la datele personale transferate, stocate sau prelucrate în alt mod de catre Securitas.

Drepturile Dvs.

Vă respectăm integritatea și drepturile dvs. în temeiul legislației referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal. Drepturile pe care le aveți înseamnă că puteți solicita o copie a datelor dvs. cu caracter personal pe care le procesăm, (dreptul de acces) puteți solicita corectarea informațiilor eronate despre dvs. și chiar, în anumite condiții, puteți solicita ștergerea informațiilor. În unele cazuri, este posibil să aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale de către Securitas și să vă exercitați dreptul la portarea datelor.

Modificări la această Notificare de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Notificare de confidențialitate. Dacă vom facem modificări, vă vom notifica online prin anunțarea actualizării acesteia sau va vom informa într-un alt mod adecvat despre versiunea actualizată. Această Notificare de confidențialitate a fost actualizată ultima dată la 25.11.2020

Reclamatii si Informatii de contact

 Dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal a aceastei politici de confidențialitate sau dacă aveți alte comentarii cu privire la prelucrarea de către Securitas a datelor dvs. personale, vă rugăm să contactați echipa noastră responsabila la:

Contactati echipa noastra responsabila la

 SECURITAS SERVICES ROMANIA S.R.L.

In atentia: Responsabil Protectia Datelor (DPO)
Adresa postala
: Sos Bucuresti-Ploiesti 42-44, Cladirea A, Aripa A1, etaj 2, sector 1, 013696 Bucuresti
Email:
dpo@securitas.com.ro

Contactati responsabilul nostru cu protectia datelor la

SECURITAS SERVICES ROMANIA S.R.L.

In atentia: Responsabil Protectia Datelor (DPO)
Adresa postala
: Sos Bucuresti-Ploiesti 42-44, Cladirea A, Aripa A1, etaj 2, sector 1, 013696 Bucuresti
Email:
dpo@securitas.com.ro;  Tel: +40 743 057 052


De asemenea, aveți întotdeauna dreptul de a depune reclamații la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania, anspdcp@dataprotection.ro,  dacă aveți obiecții cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale de catre noi.