Skip to main content

Scoala Securitas

Actiunile de formare au ca obiectiv atat intarirea culturii si a valorilor, cat si continua imbunatatire a calificarii si a dezvoltarii competentelor noastre umane.

Curs Manager Securitate

Despre Scoala Securitas Romania

Schimbarea este permanenta, afecteaza mediul in care actioneaza organizatiile si,  astfel, angajatii trebuie sa se adapteze, sa invete deprinderi noi, sa faca fata altor tipuri de presiuni, sa acumuleze noi cunostinte, iata motivele pentru care scoala Securitas a aparut ca o necesitate naturala de formare, dezvoltare si perfectionare.

Suntem autorizati sa desfasuram programul de calificare in meseria de „Agent de securitate” si programul de specializare „Dispecer centru de alarma”. Cursurile noastre au un pronuntat caracter practic si aplicativ, sunt prelucrate de specialistii nostri si diplomele obtinute sunt recunoscute pe plan national, dar si international prin apostilare.

Prin fondarea acestui centru permanent de pregatire, instruire si perfectionare, Securitas s-a implicat in formarea celor mai buni profesionisti de pe piata de securitate din Romania.

Securitas Romania pune la dispozitie o sala dotata cu echipamentele necesare desfasurarii optime a pregatirii profesionala si cei mai buni formatori care se asigura in permanenta ca cei pe care ii instruiesc dobandesc calitatile necesare pentru a profesa in domeniul securitatii private.

Contact: +40 (743) 057 055

Inscrie-te si tu la Cursul de Manager de Securitate!

Citeste mai multe

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările și gândurile în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.

Formular de Contact

An error has occurred while getting captcha image

Click aici pentru mai multe detalii despre Politica de confidentialitate.

 

*In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, conform scopurilor mentionate in Politica de confidentialitate, va rugam sa nu mai completati formularul de mai sus.

Accept termenii și condițiile