Skip to main content

Securitas Purpose Awards

Țelul nostru reunește 341.000 de oameni din 44 de piețe diferite, într-o echipă globală puternică. Campania, înființată în 2019, recunoaște și recompensează persoanele care demonstrează angajamentul față de țelul nostru „ Noi ajutăm să facem lumea ta un loc mai sigur”.

În fiecare zi, oamenii Securitas își îmbracă cu mândrie uniformele și trăiesc țelul nostru în timp ce își desfășoară activitatea. Din Suedia în România și până în Singapore, prin servicii on-site sau securitate tehnologică, siguranța dumneavoastră este motivul pentru care Securitas există. Este o promisiune față de clienți și parteneri, care ne ghidează deciziile, de la micile alegeri de zi cu zi până la investițiile strategice semnificative.


Oamenii noștri se prezintă cu onoare și se angajează să vadă o lume diferită în fiecare zi. Ei merg la muncă cu ochii și inimile deschise, iar pasiunea lor îi ajută să vadă lucruri care altora le scapă. Munca lor ne oferă liniște sufletească și dezvăluie potențialul pe care îl avem cu toții atunci când ne simțim în siguranță.

Premiile sunt distribuite o dată pe an și sunt selectate din mii de nominalizări trimise de colegi din întreaga lume. Un juriu intern al Grupului Securitas coordonează selecțiile și anunță câștigătorul în al doilea trimestru al fiecărui an.

Descoperiți câștigătorii din anii anteriori aici.