Skip to main content

Servicii de protectie si aparare impotriva incendiilor

Incendiul este unul dintre cele mai periculoase incidente in ceea ce priveste siguranța, atat a dumneavoatra, cat si a afecerii pe care o aveti. Constientizand riscurile, dacă in cel mai rău caz ar avea loc unul astăzi, sunteți pregătiți?

Punem la dispozitia clientilor nostri servicii complete de prevenire si reducere a riscurilor de producere a incendiilor, asigurarea interventiei operative pentru limitarea si stingerea incendiilor, in vederea evacuarii, salvarii si protectiei persoanelor, protejarii bunurilor si a mediului impotriva efectelor situatiilor de urgenta determinate de incendii.

In domeniul situatiilor de urgenta, Securitas Romania ofera clientilor urmatoarele tipuri de servicii:

  • Consultanta in domeniul situatiilor de urgenta;
  • Elaborarea, actualizarea si avizarea actelor de autoritate necesare organizarii si functionarii legale in domeniul situatiilor de urgenta;
  • Furnizare de echipamente specifice activitatilor de aparare impotriva incendiilor;
  • Proiectare, executare, verificare, intretinere si service a sistemelor de alarmare, detectie si stingere a incendiilor;
  • Activitati de intretinere si service a mijloacelor tehnice specifice apararii impotriva incediilor;
  • Constituirea de servicii private pentru situatii de urgenta.

Serviciile de consultanta pe care vi le oferim includ solutii pentru problemele aparute in obiectivul dumneavoastra, reglementarea operatiunilor de evacuare in situatii de urgenta, disponibilitate permanenta pentru client din partea echipei de specialisti, precum si evaluarea tuturor aspectelor tehnice.

Pentru ca timpul dedicat afacerii dumneavoastra este foarte important, va oferim si posibilitatea de intermediere a relatiei cu autoritatile competente in domeniu. Echipa de specialisti Securitas poate fi responsabila atat pentru furnizarea de personal calificat specializat, cat si pentru furnizarea echipamentelor tehnice necesare desfasurarii activitatii. 

In ceea ce priveste serviciile de planificare, organizare, monitorizare si control, Securitas va ofera posibilitatea de a presta aceste servicii complexe cu personal calificat si avizat in domeniu.

Prin intermediul acestor structuri specializate, afacerea si angajatii dumneavoastra sunt protejati si in siguranta, datorita echipei noastre de specialisti in domeniu.

Acest videoclip nu este disponibil
Ne pare rău, dar pentru a putea vizualiza acest conținut, trebuie să permiteți modulele cookie de direcționare. Vă rugăm să faceți clic aici pentru a vă modifica

Sunteți pregătiți?

Tineti minte: Nu lăsați siguranța dumneavoastra la voia întâmplării. Începând cu o evaluare a riscurilor, Securitas oferă servicii de protectie si aparare impotriva incendiului. Oferim o detaliere completă a riscului de incendiu și vă sfătuim in tot ceea ce ii este necesar afacerii dvs.

  • Securitas oferă o gamă largă de soluții pentru a face față riscului de incendiu cu care se confruntă afacerea dvs.
  • Ajutăm companiile să își îndeplinească obligația legală de îngrijire față de angajați, inclusiv cerințele de siguranță la incendiu, instruirea pompierilor și planificarea activității.
  • Combinăm instruire practică practică cu soluții bazate pe tehnologie, pentru a economisi timp și bani, fără compromisuri privind calitatea instruirii.

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările tale în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.
An error has occurred while getting captcha image