Skip to main content

Curs manager de Securitate oferit de Securitas

Securitas se dedica in pregatirea unor specialisti care pot schimba lumea in care traim.

Securitas Romania organizeaza programul de formare Manager de securitate, curs adresat personalului societatilor specializate de securitate privata, cat si companiilor care doresc infiintarea unei structuri interne de securitate a afacerii, a personalului, a documentelor, cat si a comunicatiilor

Cursul are o durata de 80 de ore si se desfasoara, fara a se limita totusi, in baza programei cadru, avizata de IGPR si aprobata de Autoritatea Nationala pentru Calificari.  Temele sunt diverse si se adapteaza cerintelor cursantilor, de la notiuni de management, masuri de protectie adoptate la nivelul societatilor, in cadrul activitatilor, ansamblul de proceduri specifice securitatii documentelor, persoanelor, comunicatiilor, documentelor, cerinte legislative, dar si intocmirea documentelor specifice securitatii.

Conditiile sunt:

  • Minimum Studii Superioare;
  • Cetatean roman sau membru UE sau al SEE (spatiului Economic European);
  • Fara infractiuni savarsite cu intentie;
  • Apt medical pentru meseria de Manager de Securitate.
 

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările și gândurile în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.

Formular de Contact

An error has occurred while getting captcha image

Click aici pentru mai multe detalii despre Politica de confidentialitate.

 

*In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, conform scopurilor mentionate in Politica de confidentialitate, va rugam sa nu mai completati formularul de mai sus.

Accept termenii și condițiile