Securitas security guard Amsterdam

Valorile Securitas

Cele trei valori fundamentale ale Securitas sunt: Integritate, Vigilenta si Ajutor. Ele calauzesc angajatii nostri in fundamentarea increderii fata de clienti, colegi si comunitate.

Integritate

Un angajat Securitas este onest, pentru acest motiv prezinta incredere si poate lucra fara a fi supervizat in obiectivele si cu valorile clientului. Securitas nu face niciodata compromisuri in ceea ce priveste exigentele sale legate de integritate. Integritatea include ascultarea opiniilor, raportarea neregulilor, fara a se omite nicio informatie.

Vigilenta

Vigilenta necesita observare, informare si evaluare. Un angajat Securitas este intotdeauna devotat si observa, de regula, situatii pe care altii nu le remarca. Vigilenta personalului este necesara pentru a constientiza un potential risc sau incident care poate avea loc in obiectivele clientilor nostri.

Ajutor

Cand este nevoie, un angajat Securitas va oferi asistenta, chiar daca situatia respectiva nu il implica in mod direct sau nu intra in atributiile sale. Ca parte a efortului de a mentine un aspect de normalitate, un angajat Securitas se va implica intotdeauna in acordarea de asistenta in cazul aparitiei unui incident pentru a carei solutionare este nevoie de interventie.

Valorile si Codul Etic Securitas