Skip to main content

Abordarea nostra asupra Sustenabilitatii

Strategia Securitas se bazează pe eforturile noastre de a fi lider în trei domenii: servicii de securitate,servicii de protectie și servicii inteligente. Scopul nostru este să fim partenerul inteligent de servicii de protecție pentru clienții noștri.

Pentru ca strategia noastră să aiba succes, trebuie să existe încredere în oferta noastră, in BRAND-UL noastru și modul în care lucrăm.

Valorile noastre fundamentale - Integritatea, Vigilența și Ajutor - sunt în centrul abordării noastre, ghidate de politici cheie, cum ar fi valorile și codul etic al Securitas. Acest lucru este susținut de operațiuni eficiente și un proces aprofundat de evaluare a riscurilor pentru a ne asigura că ne îndeplinim strategia.

 Sustenabilitatea este o abordare a afacerii

Sustenabilitatea are ca scop construirea unei companii puternice și profitabile pentru viitor și oferirea unei valori economice, sociale și de mediu durabile pentru clienții, angajații și investitorii noștri.

Pentru noi, sustenabilitatea este o abordare a afacerii, care oferă beneficii economice, sociale și de mediu părților interesate și adaugă valoare brandului Securitas. Ne bucurăm de o reputație puternică și trăirea la înălțimea așteptărilor clienților noștri și a altor părți interesate este o parte vitală a strategiei noastre.

Clienții se pot concentra pe operațiunile lor de bază

Cu o înțelegere aprofundată a afacerii, valorilor și obiectivelor fiecărui client, putem dezvolta soluții și servicii de securitate adaptate nevoilor lor individuale. Oferim, de asemenea, servicii specializate care îi ajută pe clienții noștri să devină mai eficienți și să reducă impactul lor asupra mediului.

Clienții noștri pot fi găsiți în aproape toate industriile și segmentele, iar unii operează în sectoare importante pentru întreaga societate. Oferindu-le soluții de securitate de înaltă calitate și operând într-o manieră responsabilă și durabilă, ei se pot concentra in totalitate pe activitatea lor principală și, astfel, se pot dezvolta.

Operațiuni sustenabile

Securitas operează în 45 de piețe și are 358.000 de angajați la nivel global. A fi un angajator responsabil și solid este o prioritate, dar trebuie să ne desfășurăm activitatea într-o manieră etică, să luăm în considerare impactul nostru asupra mediului și să oferim servicii de înaltă calitate. Abia atunci toate domeniile operațiunilor noastre vor deveni sustenabile.