Strategia noastra consta in Livrarea Serviciilor de Protectie

Nucleul afacerii Securitas este reprezentat de livrarea serviciilor de protectie. In colaborare cu clientii nostri, dezvoltam solutii de securitate personalizate si eficiente avand echilibrul corect al agentilor de securitate din teren, al serviciilor mobile si al solutiilor tehnologice de securitate. Dezvoltam, de asemenea, servicii noi de protectie care aduc valoare adaugata pentru clienti si imbunatatesc profitabilitatea noastra.

Securitas este un lider in cunostinte de securitate si ofera o gama variata de servicii: paza specializata, servicii mobile, monitorizare, solutii tehnologice, consultanta si investigatii.

Construirea unor relatii solide cu clientul

Pentru a ne pastra pozitia pe care o avem in industria securitatii, trebuie sa continuam sa livram servicii de inalta calitate si sa atingem tintele noastre financiare. Acest lucru presupune intarirea lantului nostru de valori si crearea de valoare adaugata pentru clientii nostri, asadar, construirea unei relatii pe termen lung solida, imbunatatind in acelasi timp profitabilitatea.

Dezvoltarea solutiilor personalizate

In colaborare cu clientii sai, Securitas dezvolta servicii de protectie optime si eficiente din punct de vedere al costurilor, adaptate la nevoile clientului. Asiguram un echilibru corect de expertiza – agentii de securitate din teren, agentii de securitate mobila si agentii de securitate pregatiti special pentru a lucra intr-un centru de monitorizare – si integrarea optima a noilor solutii tehnologice.

Investirea in noua tehnologie

Solutiile si tehnologia de securitate, cum ar fi supravegherea video de la distanta, devin o componenta importanta a industriei de securitate. Ca parte din strategia noastra, facem investitii semnificative in aceasta zona si dorim sa crestem vanzarile de solutii de securitate tehnologice. Acest lucru ne va permite sa imbunatatim calitatea serviciilor noastre in acelasi timp cu intarirea lantului nostru de valori.

Consolidarea pozitiei noastre pe pietele emergente

O componenta importanta a strategiei noastre pe termen lung este extinderea prezentei noastre globale si continuarea cresterii pe pietele emergente. Obiectivul nostru este sa pastram o pozitie puternica in industria securitatii si sa asiguram abilitatea noastra de a livra servicii de calitate catre clientii nostri globali.