Angajatul lunii ianuarie

Securitas, inovatie prin tehnologie, excelenta prin oameni. 

Securitas Romania se aliniaza cerintelor Grupului Securitas AB in vederea inovatiei prin tehnologie. Pentru ca acesta este viitorul, iar cerintele pietei sunt tot mai stricte in ceea ce priveste tehnologia, Securitas aduce in prim-plan serviciile prin care inovam viitorul securitatii private. Insa, nu neglijam componenta umana, care joaca un rol foarte important in implementarea serviciilor tehnologice in locatiile clientilor. Oamenii raman totusi cei care fac posibila trecerea de la serviciile traditionale de paza umana la cele tehnologice. Ei sunt cei care aduc valoare serviciilor Securitas Romania, motiv pentru care continuam programul “Angajatul lunii” si in 2016.

Consideram ca un angajat motivat poate gasi mai usor entuziasmul de a implementa serviciile cu success si de a inova. In continuare, Securitas livreaza servicii de securitate prin oameni, iar cu ajutorul tehnologiei, ridicam securitatea privata la standarde inalte in aceasta piata in care viitorul si prezentul se imbina din ce in ce mai mult.

Acestea fiind spuse, il felicitam pe colegul nostru, Florin Aneculei, care a reusit sa identifice solutii si masuri de securitate corespunzatoare pentru a face fata provocarilor din segmentul retail. El a reusit intr-un timp scurt sa evite prejudicii majore in magazinul in care isi desfasoara activitatea ca agent de securitate. Din 2012 pana in prezent, s-a evidentiat prin vigilenta si initiativa in luarea unor masuri care au adus rezultate, in mod special in luna ianuarie a acestui an.

Felicitari pentru reusitele sale si mult success in continuare!