Angajatul Lunii Aprilie

In spatele valorilor companiei, stau oameni care zilnic promoveaza aceste lucruri si care se pot descrie, simplu, prin: Integritate, Vigilenta si Ajutor.

Asta s-a intamplat si in luna Aprilie a acestui an, cand domnul Suditu Constantin, agent de securitate in zona Olteniei, a devenit Angajatul Lunii, dand dovada constant de atentie si implicare.

Colegul nostru este unul responsabil, fara abateri disciplinare si foarte apreciat de catre beneficiar. In luna aprilie s-a facut remarcat prin recuperarea unor produse in valoare de 2,361 lei, atunci cand un grup incerca sa sustraga produse dinn magazin. Este un agent exemplar, capabil, care isi desfasoara activitatea cu brio.

Am avut onoarea sa-l cunostem pe domnul Suditu, la sediul central, cand a venit la premiere impreuna cu inspectorul responsabil de zona.

Ne-a impartasit cateva dintre experientele sale si situatiile cu care se confruntat tot timpul, reusind insa, sa le faca fata cu brio.

Experiena si promptitudinea in executarea sarcinilor de serviciu, si-au spus cuvantul, la fiecare incercare la care domnul Suditu a fost supus.

Ii multumim domnului Suditu Constantin pentru faptul ca zilnic ne demonstreaza ca “Oamenii Fac  Diferenta” si intregii echipe Area Vest pentru sustinere si implicare.