Oamenii fac diferenta!

La Securitas, toata lumea are o poveste de spus. Ne desfasuram activitatea peste tot in lume, oferind tot ce putem pentru a face clientilor nostri viata mai sigura si, in acelasi timp, ne dezvoltam si ne imbunatatim permanent activitatea. Pentru a afla mai multe despre ce inseamna sa faci parte din echipa Securitas, am dori sa va prezentam cativa dintre Eroii nostri de Fiecare Zi care prin implicarea lor, fac diferenta!

Programul Angajatul Lunii a inceput in 2009 si urmareste identificarea si recompensarea meritelor angajatilor nostri.

Responsabilitatea unui agent de securitate nu este deloc una usoara, acesta fiind nevoit sa ia initiativa pentru solutionarea unor probleme ce ar putea cauza prejudicii clientilor. Uneori aceste initiative sunt unele care conduc la rezultate exceptionale, angajatii demonstrand abilitati si calitati deosebite care nu trebuie trecute cu vederea.

Securitas Romania si-a propus sa incurajeze aceste initiative, oferindu-le ca exemple in cadrul programului Angajatul Lunii.

Contactati-ne pentru detalii
*
*
*
 


Datele dvs. personale vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate. Faceți click aici  pentru a citi Politica noastră de confidențialitate. 

 
Prin trimiterea formularului, sunteți de acord cu procesarea datelor dvs. personale in conformitate cu Politica noastra. Va multumim!

Securitas Romania investeste in angajatii sai!