Elena Sturzea

Anul 2014 a fost un an plin de provocari, de schimbari, de reusite si esecuri, de obstacole depasite si, mai ales, de curajul de a inainta spre succes. Angajatii nostri au facut mai mult sau mai putin fata provocarilor, insa unii dintre ei au continuat indiferent de circumstante, sa isi arate curajul de a atinge succesul. Colega noastra, Elena Sturzea este unul dintre acei angajati care au facut diferenta in 2014.

Premiata in decursul anului pentru faptul ca a contribuit la prinderea unui angajat al clientului care a sustras produse din incinta obiectivului in care lucra, Elena nu s-a oprit in a raspunde provocarilor, in a se perfectiona si in a-si dovedi capacitatea atunci cand vine vorba de protejarea afacerii clientului. A fost asadar constanta in activitate, evoluand si dorindu-si in fiecare zi mai mult. A facut o pasiune din a prinde hoti, iar Securitas Romania apreciaza oamenii care pun pasiune in munca lor, astfel ca a reusit sa obtina titlul de ~Angajatul Anului 2014~.

In ziua premierii am intalnit un om modest, emotionat, care ne-a vorbit cu drag de munca sa si care, suntem convinsi ca isi va pastra constanta. 

In cadrul premierii au existat doua vizite la obiective din domenii diferite de activitate fata de domeniul in care activeaza Elena Sturzea. Curioasa de ceea ce se petrece in alt obiectiv, Elena nu a facut decat sa ne dovedeasca darjenia si pasiunea pentru munca sa, doua calitati care au propulsat-o ca model in fata colegilor sai.

Dincolo de provocarile intampinate de-a lungul anului, Securitas Romania nu si-a uitat eroii, cei care contribuie zilnic cu o caramida in consolidarea companiei. Le multumim asadar tuturor celor care au fost in cursa pentru obtinerea titlului de ~Angajatul Anului 2014~ si speram ca anul 2015 sa le aduca succesul pe care si-l doresc!

Felicitari colegei noastre pentru reusitele sale, dar si intregii echipe, Area Est, din care face parte!