Mihaela Pondiche

In spatele cuvintelor Integritate, Vigilenta si Ajutor, exista un om care isi insuseste zilnic aceste valori si care cu o loialitate desavarsita, evidentiaza adevarata noastra valoare, angajatii pe care ii avem.

Suntem mai buni datorita efortului pe care acestia il depun zilnic in obiectivele clientilor nostri. Ei detin cheia increderii clientului in Securitas si ei sunt cei care, printr-o munca asidua, implicare constanta si dorinta de a atinge succesul, ofera clientului linistea de care are nevoie, stiind ca afacerea lui este in siguranta.

Segmentul retail s-a remarcat dintotdeauna ca fiind unul vulnerabil din punct de vedere al furturilor si care necesita oameni vigilenti, intuitivi si cu un puternic simt al raspunderii, pentru a evita orice prejudiciu, iar Securitas Romania are acesti oameni. Printre ei se numara si Mihaela Pondiche, angajata in cadrul Baumax Constanta ca sef de tura, care prin vigilenta, intuitie, perseverenta si implicare, a reusit sa evite prejudicii majore si sa isi aduca aportul in mod considerabil la imbunatatirea activitatii de securitate in obiectiv.

A surprins in repetate randuri persoane ce incercau sa sustraga produse din magazin sau pur si simplu, in mod intuitiv, a reusit sa efectueze controale in urma carora a recuperat produse care ar fi fost sustrase.

In ziua premierii sale, Securitas Romania a organizat pentru Mihaela Pondiche vizite in doua obiective importante din Bucuresti, unul care face parte din segmentul Centrelor Comerciale, iar celalalt din segmentul Industrial. Cu prilejul acestor vizite, colega noastra a avut oportunitatea de a impartasi din experienta ei colegilor din segmente diferite de client, de a-si forma o opinie proprie asupra activitatii desfasurate in celelalte segmente, devenind totodata, un model demn de urmat pentru colegii sai.

Felicitari colegei noastre, Mihaela Pondiche, pentru performanta sa si intregii echipe Area Est din care face parte!