Curs manager de Securitate oferit de Securitas

Securitas se dedica in pregatirea unor specialisti care pot schimba lumea in care traim. 

Securitas Romania organizeaza programul de formare Manager de securitate, curs adresat personalului societatilor specializate de securitate privata, cat si companiilor care doresc infiintarea unei structuri interne de securitate a afacerii, a personalului, a documentelor, cat si a comunicatiilor

Cursul are o durata de 80 de ore si se desfasoara, fara a se limita totusi, in baza programei cadru, avizata de IGPR si aprobata de Autoritatea Nationala pentru Calificari.  Temele sunt diverse si se adapteaza cerintelor cursantilor, de la notiuni de management, masuri de protectie adoptate la nivelul societatilor, in cadrul activitatilor, ansamblul de proceduri specifice securitatii documentelor, persoanelor, comunicatiilor, documentelor, cerinte legislative, dar si intocmirea documentelor specifice securitatii.

Conditiile sunt:

  • Minimum Studii Superioare,
  • Cetatean roman sau membru UE sau al SEE (spatiului Economic European)
  • Fara infractiuni savarsite cu intentie
  • Apt medical pentru meseria de Manager de Securitate
Contactati-ne pentru detalii
*
*
*
 


Datele dvs. personale vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate. Faceți click aici  pentru a citi Politica noastră de confidențialitate. 

 
Prin trimiterea formularului, sunteți de acord cu procesarea datelor dvs. personale in conformitate cu Politica noastra. Va multumim!