Securitas security Lyon

Servicii specializate si solutii implementate pe Segmentul Petrolier

Serviciile specializate oferite de agentii Securitas din cadrul segmentului Petrolier sunt in permanenta puse in valoare pentru beneficiarii acestui segment.

Suprafata intinsa, multe provocari

Pe o suprafata de 420 ha, cu un perimetru de aproximativ 10 km, agentii Securitas se confrunta permanent cu situatii deosebite. Pentru prevenirea faptelor ilegale care pot aduce incalcarea proprietatii clientului, Securitas a adoptat solutii inedite pentru rezolvarea acestor probleme: serviciile specializate. Prin organizarea unui plan de securitate bine pus la punct, conceput special pentru acest obiectiv, agentii Securitas sunt pregatiti sa faca fata oricarei situatii neprevazute. Au fost create posturi cu atributii speciale: agenti care efectueaza controale tehnice de securitate autovehiculelor care transporta produse periculoase si administratori de carduri in cadrul sistemelor de control al accesului care verifica accesul pentru diferitele categorii de persoane care acceseaza zilnic punctele de intrare in rafinarie.

Atentia pentru pregatirea fiecarui detaliu in parte a avut ca rezultat retinerea unei persoane ce intentiona sa sustraga cabluri de cupru in valoare de 13.000 euro si greutate de aproximativ 300 kg din perimetrul rafinariei. Este doar un exemplu in care pregatirea si profesionalismul agentilor dovedesc ca solutiile de paza create sunt eficiente si au rezultatele asteptate.

Contactati-ne pentru detalii
*
*
*
 


Datele dvs. personale vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate. Faceți click aici  pentru a citi Politica noastră de confidențialitate. 

 
Prin trimiterea formularului, sunteți de acord cu procesarea datelor dvs. personale in conformitate cu Politica noastra. Va multumim!