Securitas security officers at windmill in Turkey

Servicii speciale

Buna Indeplinire a planului de implementare si rezultatele obtinute in protectia proprietatii si prevenirea pierderilor a determinat o atitudine pozitiva a clientului, care ne-a consultat in privinta identificarii de solutii pentru realizarea si altor sarcini, ce initial nu au constituit obiectul contractului.

O astfel de sarcina a reprezentat-o controlul tehnic de securitate asupra autovehiculelor care solicita intrarea in rafinarie. Pentru a raspunde acestei cerinte, am infiintat pozitia de agent de paza cu atributii speciale, oferind angajatilor nostri calificarea necesara si am reglementat procedural activitatea.


In prezent, aceasta activitate se executa cu rezultate deosebite, fapt care a adus beneficii clientului in domeniul prevenirii unor potentiale pierderi.

Contactati-ne pentru detalii
*
*
*
 


Datele dvs. personale vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate. Faceți click aici  pentru a citi Politica noastră de confidențialitate. 

 
Prin trimiterea formularului, sunteți de acord cu procesarea datelor dvs. personale in conformitate cu Politica noastra. Va multumim!