Securitas security guard

Solutii de Securitate pentru Segmentul Maritim

Fiind un lider global de cunostinte in furnizarea solutiilor de securitate in segmentul maritim si portuar, Securitas poate oferi consultanta in orice aspect legat de securitatea maritima.

Indiferent ca vorbim despre porturi maritime sau fluviale, despre linii de transport maritime sau despre companii din incinta portului, Securitas Romania ofera prin serviciile sale in cadrul segmentului maritim cele mai performante solutii de securitate cu scopul de a preveni orice prejudiciu sau incident care ar putea periclita siguranta obiectivelor portuare. Asadar, bazandu-se pe expertiza la nivel global, Securitas Romania ofera solutii integrate de securitate ce cuprind paza umana si echipamente tehnice de inalta calitate pentru siguranta in segmentul maritim.

 

Servicii de Securitate pentru Segmentul Maritim

In cadrul segmentului maritim, exista multe zone in care trebuie aplicate proceduri stricte in materie de securitate. Portul este adesea clientul nostru, insa lucram si cu transporturi maritime si companii individuale care isi desfasoara activitatea pe platforma portuara.