Securitas security guards Paris

Scoala Securitas

Actiunile de formare au ca obiectiv atat intarirea culturii si a valorilor, cat si continua imbunatatire a calificarii si a dezvoltarii competentelor noastre umane.

Despre Scoala Securitas Romania

Schimbarea este permanenta, afecteaza mediul in care actioneaza organizatiile si,  astfel, angajatii trebuie sa se adapteze, sa invete deprinderi noi, sa faca fata altor tipuri de presiuni, sa acumuleze noi cunostinte, iata motivele pentru care scoala Securitas a aparut ca o necesitate naturala de formare, dezvoltare si perfectionare.

Suntem autorizati sa desfasuram programul de calificare in meseria de „Agent de securitate” si programul de specializare „Dispecer centru de alarma”. Cursurile noastre au un pronuntat caracter practic si aplicativ, sunt prelucrate de specialistii nostri si diplomele obtinute sunt recunoscute pe plan national, dar si international prin apostilare.

Prin fondarea acestui centru permanent de pregatire, instruire si perfectionare, Securitas s-a implicat in formarea celor mai buni profesionisti de pe piata de securitate din Romania.

Securitas Romania pune la dispozitie o sala dotata cu echipamentele necesare desfasurarii optime a pregatirii profesionala si cei mai buni formatori care se asigura in permanenta ca cei pe care ii instruiesc dobandesc calitatile necesare pentru a profesa in domeniul securitatii private.