Securitas security guards Madrid

Monitorizarea video de la distanta

De acum inainte nu trebuie sa va mai faceti probleme in legatura cu securitatea, lasati asta in grija noastra. Ne asumam intreaga responsabilitate pentru nevoile pe care le aveti in ceea ce priveste securitatea. O echipa de experti in proiectarea sistemelor de securitate, in monitorizarea alarmelor si in strategia patrularii terestre, se asigura ca solutia integrata pe care v-o oferim indeplineste asteptarile dumneavoastra.

Atunci cand beneficiati de o solutie video de la distanta gestionata de catre Securitas Romania, actionam asupra problemelor in timp real, putand chiar preveni incidentele inainte ca acestea sa aiba loc. Imbinarea tehnologiei moderne cu expertiza in securitate, creeaza eficienta fara precedent. Cu fiecare element de securitate care actioneaza ca un intreg, putem asigura 24 ore/7 zile acoperirea punctelor slabe ale locatiilor dumneavoastra intr-un mod precis si prin interventii rapide.
Asadar, o solutie video de la distanta aduce mai multe beneficii, optimizand timpul agentilor de securitate si reducand costurile. 
Prin solutie video de la distanta se intelege:

  • Platforma Cloud-based Camere digitale Intelligent analytics 
  • Centre de monitorizare 
  • Sistem speaker 
  • Agenti de securitate