Securitas security guard Denmark

Responsabilitatea noastra

Serviciile de securitate ofera beneficii sociale si financiare tangibile – nu doar pentru clientii directi, dar si pentru societate ca un intreg. La Securitas operatiunile sustenabile reprezinta fundamentul dezvoltarii afacerii noastre pe termen lung. Afacerea trebuie sa fie sustenabila, nu doar din punct de vedere financiar, dar si din punct de vedere social si al mediului. Pentru noi, responsabilitatea sociala (CSR) este o parte integrata a activitatii noastre zilnice.

Operatiuni sustenabile

Securitas opereaza in 54 de tari si are aproape 330,000 de angajati la nivel global. A fi un angajator responsabil si solid este o prioritate, dar trebuie, de asemenea, sa conducem afacerea intr-o maniera etica, luand in considerare impactul asupra mediului si oferind servicii de inalta calitate. Doar atunci toate zonele noastre de operatiuni vor deveni sustenabile.

Codul de Valori si Etica Securitas reprezinta un indrumator in activitatea noastra zilnica si ne ajuta sa avem si sa promovam un inalt standard etic. Au fost stabilite mai multe documente care vin in sprijinul acestuia, inclusiv o politica anti-coruptie si o politica de emisie pentru vehiculele detinute sau inchiriate de Securitas.

Securitas isi propune sa fie o companie responsabila, onesta si transparenta si incurajam un dialog continuu si deschis cu partile interesate – de la clienti la furnizori si la factorii de decizie politici.

Raport de sustenabilitate 2015

Securitas se straduieste sa imbunatateasca in mod permanent munca sustenabila si comunicarea noastra.

Prezentarea unui raport de sustenabilitate in conformitate cu Initiativa Globala de Raportare ( GRI ) pentru anul financiar 2015 reprezinta o parte a acestui obiectiv.

Contactati-ne pentru detalii
*
*
*

* Camp Obligatoriu