Securitas security guard Florida

Angajatul Lunii Septembrie

In luna Septembrie, un alt angajat s-a facut remarcat prin multitudinea de incidente solutionate cu promptitudine si profesionalism.

Domnul Bleau Vasile este angajatul nostru de aproape un an si inca din prima clipa a adus un plus de valoare atat echipei, cat si clientului. Parte din Area Vest, continua sa faca performanta in domeniul de securitate.

De curand, a reusit sa previna izbucnirea unui incendiu, in timp util, incendiu care putea avea urmari grave, atat in fabrica unde isi desfasoara activitatea, cat in partile alaturate. Aprecierile clientului nu au intarziat sa apara si domnul Bleau, a devenit unul dintre oamenii nostrii de baza, sprijinind continuu activitatea si raspunzand prompt tuturor solicitarilor.

Cunoasterea in detaliu a procedurilor de lucru si a punctelor vulnerabile din obiectiv, l-au ajutat sa intervina tot timpul in momentul potrivit, pentru a preveni orice incident.

Dorinta dansului de perfectionare, devotamentul si vigilenta de care da constant dovada, sunt cateva dintre calitatile pe care le detine, reusind  sa aduca un aport semnificativ in activitatea sa din obictiv.

Ii multumim domnului Bleau Vasile pentru ca zilnic ne demosteaza ca “Oamenii fac Diferenta” si intregii echipe Area Vest pentru implicare!