Angajatul Lunii Martie

In luna Martie, am avut placerea sa-l intalnim pe domnul Ciurca Marian, agent de securitate in cadrul companiei de doi ani si jumatate, la unul dintre obiectivele din Timisoara.

Ciurca Marian este unul dintre agentii preocupati permanent de dezvoltarea laturei prfesionale, foarte atenet, lucru dovedit in nenumarate randuri, prin multitudinea de evenimente pe care le are frecvent.

In luna martie, agentul a dat dovada de vigilenta, atunci cand a actionat foarte rapid la stingerea unui incediu la un tir parcat in fata depozitului de produse finite si a evitat astfel extinderea incendiului asupra fabricii. Este un agent care isi da tot timpul interesul pentru munca prestata.

Ne-am intanit cu domnul Ciurca la sediul central din Bucuresti, unde ne-a impartasit cateva dintre exeprientele sale, la momentul premierii. Vizibil incantat de premiul obtinut si de faptul ca lucrurile nu trec neobservate, colegul nostru a plecat de aici mai increzator in fortele propii si avem convingerea ca munca depusa de el in viitoar va fi cel putin la fel de roditoare ca pana acum.

Ii multumim domnului Ciurca si intregii echipe Area Vest pentru implicare si pentru faptul ca zilnic ne demonstreaza ca “Oamenii fac diferenta!”