Angajatul Lunii Mai

Luna Mai ne-a adus mai aproape un coleg din zona Moldovei, care a reusit ca in cei 6 ani de cand ne este aproape, sa se faca indispensabil companiei.

Domnul Semenov Iulian, caci despre el este vorba, este agent de securitate in cadrul Area Est si in toti anii de cand s-a alaturat echipei Securitas si-a executat serviciul pe toate segmentele in care lucram, fiind un angajat capabil si foarte bine pregatit, dovedind acest lucru prin aportul sau exceptional adus companiei.

Este un om vijilent si curajos, fiind apreciat constant de catre beneficiar. In doar cateva luni, a reusit sa prinda peste 20 de persoane care sustrageau bunuri din magazin, recuperand pagube insemnate de pana la 5000 lei.

In trecut a detinut functia de Sef de Tura, unde a avut rezultate remarcabile, dar pentru ca este un agent de incredere, acesta a fost mutat intr-un alt obiectiv, unde era nevoie de el.

Domnul Semenov are peste 20 de ani de experienta in securitate si ne bucuram ca de 6 ani s-a alaturat noua pentru a aduce un plus de valoare echipei din care face parte.

Datorita responsabilitatii si perseverentei de care da dovada constant, a reusit sa rezolve toate situatiile critice cu care s-a confruntat. Este un agent capabil, in luna mai reusind sa stopeze un furt, care ar fi prejudiciat magazinul in care lucreaza cu 820 lei.

Am avut onoarea sa-l cunostem pe domnul Suditu, la sediul central, cand a venit la premiere impreuna cu inspectorul responsabil de zona.

Experiena si promptitudinea in executarea sarcinilor de serviciu, si-au spus cuvantul, la fiecare incercare la care domnul Semenov a fost supus.

Ii multumim domnului Semenov Iulian pentru faptul ca zilnic ne demonstreaza ca “Oamenii Fac  Diferenta” si intregii echipe Area Est pentru sustinere si implicare.