Securitas security guard Turkey

Angajatul Lunii Mai

Domnul Magureanu Florin, este angajat al Securitas Romania de 9 ani si isi desfasoara activitatea in zona Cluj. Implicarea acestuia in proiectele de munca la care a participat, responsabilitatea de care a dat dovada in toata aceasta perioada, dar si loialitatea si longevitatea domniei sale in cadrul companiei, sunt doar cateva dintre aspectele care au cantarit in mod deosebit in desemnarea sa ca si castigator al programului “Angajatul Lunii” pentru luna Mai 2017.

In intreaga sa activitate, domnul Magureanu s-a confruntat cu numeroase spete, in care bazandu-se pe experienta dobandita, a demonstrat abilitate in gasirea de solutii viabile in orice situatie.

Ne mandrim cu astfel de angajati, care zilnic ne demonstreaza ca intr-adevar “Oamenii Fac Diferenta !”

 Premierea domnului Magureanu, a avut loc la sediul central al Securitas Romania din Bucuresti, in prezenta reprezentantilor Area Vest, domnisoara Adina Angheluta, asistent area manager, domnul Alin Petridean, inspector de securitate responsabil de zona Cluj si a domnului Silviu Imbuzan, Area Manager Vest.

Dincolo de imaginea unui agent exemplar, cu o tinuta impecabila si un caracter puternic, capabil sa faca fata confruntarilor zilnice in care apar situatii neprevazute, am descoperit in domnul Magureanu, un om dedicat, care pe langa emotia evidenta in momentul premierii, ne-a transmis si bucuria de a fi alaturi de noi si de a face parte din echipa Securitas Romania.

 Acestia sunt oamenii care ne arata, prin prezenta lor de spirit, prin initiativa si vigilenta, ca suntem pe drumul cel bun, ca avem angajati pe care putem sa ne bazam si ca impreuna, putem reusi ce ne-am propus pentru viitor.

 Felicitari, atat domnului Magureanu Florin, cat si intregii echipe  Area Vest pentru rezultatele obtinute !