Angajatul Lunii Iunie

In luna Iunie, am cunoscut, mai indeaproape, un alt om deosebit, care face parte din echipa noastra si caruia ii multumim pentru acest lucru.

Domnul Midirigiu Cosmin, este agent de securitate in cadrul companiei de un an, reusind sa castige deja titlul de Angajatul Lunii. Serviciul sau se desfasoara intr-unul dintre obiectivele din zona Dobrogei, unde este implicat activ in desfasurarea activitatii prestate, dand dovada de seriozitate si vigilenta.

Luna Iunie l-a pus la incercare, atunci cand, vrand sa opresca un furt, a fost atacat de catre persoana care incerca sa sutraga bunuri din magazin, pulverizandu-i agentului nostru spray lacrimogen in fata. Cu toate acestea, a reusit sa gestioneze situatia cu bine, recuperand prejudiciul care ar fi fost produs beneficiarului.

Domnul Cosmin, are o capacitate extraordinara de organizare, este eficient si orice sarcina incredintata este dusa la bun sfarsit, concentrandu-se intotdeauna pe realizarea cerintelor clientului si respectand mereu termenele limita.

Are abilitatea de a invata foarte usor lucruri si noi si reuseste sa se adapteze imediat situatiilor neprevazute. Este un om corect, responsabil si cu initiativa, fiind unul dintre angajatii de incredere ai obiectivului in care lucreaza.

Ne-am intanit cu domnul Mindirigiu la sediul central din Bucuresti, unde ne-a impartasit cateva dintre experientele sale. Vizibil emotionat de momentul premierii, domnul Cosmin, ne-a bucurat cu prezenta sa si speram sa il avem cat mai mult timp parte din echipa noastra.

Ii multumim domnului Mindirigiu si intregii echipe Area Est pentru implicare si pentru faptul ca zilnic ne demonstreaza ca “Oamenii fac diferenta!”