Securitas security guard Denmark

Angajatul Lunii Iulie

Luna Iulie ne-a facut cunostinta cu un alt coleg de care suntem mandri.

Manea Dumitru, este agent de securitate in cadrul companiei de sase ani, serviciul sau desfasurandu-se intr-unul dintre obiectivele din zona Dobrogei, unde este implicat activ in desfasurarea activitatii prestate, dand dovada de seriozitate si vigilenta.

Este prompt in executarea sarcinilor de serviciu si raorteaza imediat evenimentele aparute. Este o persoana responsabila, care da dovada de profesionalism si eficienta. Reuseste lunar sa aiba prinderi, prin care recupereaza prejudiciul care ar fi putut fi adus beneficiarului. In luna Iulie a avut 5 prinderi, fapt ce atesta, din nou, ca vigilenta este unul dintre punctele sale forte.

Reuseste sa se adapteze imediat situatiilor neprevazute, este un om corect, responsabil si cu initiativa, fiind unul dintre angajatii de incredere ai obiectivului in care lucreaza.

L-am intalnit pe domnul Manea la sediul central din Bucuresti, unde a avut loc premierea si speram sa il avem cat mai mult timp parte din echipa noastra.

Ii multumim domnului Manea Dumitru si intregii echipe Area Est pentru implicare si pentru faptul ca zilnic ne demonstreaza ca “Oamenii fac diferenta!”