Securitas security guard Chicago

Angajatul Lunii Iulie

Luna Iulie, ne-a adus in prim plan, un alt angajat cu care ne putem mandri, domnul Coscai Adrian, agent de securitate in Bucuresti.

Implicarea sa continua in activitatea din obiectiv si dorinta de a imbunatati lucrurile prin numeroasele interventii sunt cateva dintre calitatile domnului Coscai. A reusit in scurt timp de la angajare sa stabileasca o relatie buna, atat cu beneficiarul, cat si cu colegii sai,  acest lucru fiind apreciat de catre client, reusind sa coopereze foarte bine in echipa, in vederea rezolvarii situatiilor neprevazute.

Domnul Adrian este un angajat activ, care face fata de fiecare data provocarilor aparute, in luna iulie confruntandu-se cu o situatie dificila, la care a raspuns prompt, punandu-si propria viata in pericol. Incidentul ar fi putut avea urmari grave, daca agentul nostru, nu actiona imediat. In bazinul din interiorul obiectivului, a fost turnata o concentratie foarte mare de substante care puteau afecta grav viata copiilor ce urmau  sa intre acolo. Domnul Coscai, a intrat in bazin si a scos toata apa, aceasta interventie necesitand chiar si o verificare medicala, expunandu-se unui risc ridicat cand a luat aceasta decizie.

Ii multumim domnului Adrian Coscai si intregii echipe Area Centrale pentru implicare, seriozitate si devotament si pentru faptul ca zilnic ne demonstreaza ca Oamenii Fac Diferenta!