Angajatul Lunii Ianuarie

In spatele valorilor companiei, stau oameni care zilnic promoveaza aceste lucruri si care se pot descrie, simplu, prin: Integritate, Vigilenta si Ajutor.

Asa s-a intamplat si in luna Ianuarie a acestui an, cand domnul Enciu Ion, agent de securitate pe Area Est, a devenit Angajatul Lunii, dand dovada constant de atentie si implicare.

Datorita Vigilentei, a reusit sa depisteze doua persoane care incercau sa sustraga 104 pachete de tigari fara documente, din obiectivul in care lucreaza de mai bine de doi ani.

Persoanele au fost retinute si predate organelor competente.De-a lungul timpului, domnul Ion, s-a confruntat cu numeroase probleme de aceste gen, pe care le-a gestionat tot timpul cu bine.

Am avut onoarea sa-l cunostem pe domnul Enciu, la sediul central, din Bucuresti, cand a venit la premiere, impreuna cu inspectorul responsabil de zona.

Vizibil emotionat, ne-a impartasit cateva dintre experientele sale si situatiile cu care se confruntat tot timpul, reusind insa, sa faca fata cu brio oricarei incercari.

Experienta, dar si operativitatea si promptitudinea in executarea sarcinilor de serviciu, si-au spus cuvantul, la fiecare incercare la care domnul Enciu a fost supus.

Este o persoana punctuala, deschisa, receptiva la problemele aparute si reuseste sa mentina o relatie foarte buna, atat cu beneficiarul, cat si cu cei din jur, fie ca e vorba de sefi, colegi, sau clienti.

Ii multumim domnului Enciu Ion pentru faptul ca zilnic ne demonstreaza ca “Oamenii Fac Diferenta” si intregii echipe Area Est pentru sustinere si implicare.