Securitas security guard Munich

Angajatul Lunii Ianuarie-Aprilie

Pentru prima data, in cadrul companiei, a avut loc premierea a patru angajati, din lunile ianuarie, februarie, martie, respective aprilie.

Acest lucru s-a datorat faptului ca toti castigatorii din primele luni ale anului, fac parte din Branch Moldova, mai mult de atat, trei dintre ei, lucreaza chiar in acelasi obiectiv, lucru care demonstreaza ca avem o echipa foarte bine pregatita si unita in acelasi timp.

Castigatorii nostrii sunt: Dimitriu Liliana (ianuarie), Palasanu Maria Adriana (februarie), Carnu Elena (martie) si Dobrin Ghita (aprilie).

Modul lor exemplar in care isi desfasoara activitatea, responsabilitatea, implicarea, dar si seriozitatea de care acestia au dat dovada, sunt cateva din calitatile pe care le putem mentiona si care i-au desemnat pe acestia castigatori ai programului “Angajatul Lunii”.

Recomandati prin constiinciozitate si devotament fata de companie, cei patru angajati, au venit la Bucuresti, la sediul Securitas Romania, unde a avut loc premierea.

Plini de entuziasm si emotie, toti cei mentionati, au impartasit din experienta lor in cadrul firmei si ne-au povestit cateva dintre situatiile prin care trec aproape zilnic. Cu un istoric bogat in recuperarea prejudiciilor si oprirea numeroaselor furturi din cadrul obiectivelor in care lucreaza, premiatii nostrii, dau dovada de o implicare activa in desfasurarea unei bune activitati si gasesc intotdeauna modalitati prin care sa imbunatateasca modul de lucru.

Aprecierile din partea clientilor, nu au intarziat sa apara, angajatii nostrii reusind sa aduca un plus in fiecare obiectiv in care au lucrat.

Suntem mandri ca fac parte din echipa noastra si ca ne-au demonstrat inca o data ca “Oamenii Fac Diferenta !”

Multumim castigatorilor si intregii echipe Area MOD pentru implicare si devotement!