Securitas security guard Munich

Angajatul Lunii Februarie

Luna Februarie ne-a adus in fata, un alt om cu principii, care respecta si promoveaza valorile firmei: domnul Parvu Ionel.

Parvu Ionel este sef de tura la unul dintre obiectivele din Bucuresti, avand foarte multe responsabilitati, care, spune el “i-au intrat in sange”. De aici reiese devotamentul fata de companie si placerea cu care executa serviciul, indiferent de situatiile aparute.

Vigilenta si integritatea sunt trasaturi definitorii pentru el, reusind sa se faca remarcat prin nenumaratele evenimente pe care le solutioneaza.

 Da dovada de seriozitate in activitatile derulate in obiectiv, spirit de echipa si initiativa. Indeplineste sacinile de serviciu privind moitorizarea activitatii din obiectiv, in vederea prevenirii tentativelor de sustrageri de bunuri, contribuind la mentinerea linistii si confortul clientilor. Isi depaseste constant atributiile, coordonand intrega echipa, cand lipseste seful de obiectiv.

In luna februarie s-a evidentiat prin modul in care a reactionat la doua incidente. La primul a oprit un grup dintr-o tentativa de furt si l-a predat politiei, iar in al doilea caz, a oferit primul ajutor unei persoane care suferise o criza de epilepsie pana la sosirea ambulantei.

Ne-am intanit cu domnul Parvu la sediul central, unde ne-a impartasit cateva dintre exeprientele sale, la momentul premierii.

Ii multumim domnului Ionel si intregii echipe Area Centrala pentru implicare si pentru faptul ca zilnic ne demonstreaza ca “Oamenii fac diferenta!”